Satılık-Kiralık araçlar esnafı bezdirdi

Cadde üzerindeki çift sıra park halinde duran kiralık-satılık araçlar Atatürk caddesi esnafını çileden çıkarıyor. Cadde üzerinde bulunan esnaflar durumdan son derece rahatsız olduklarını ifade ederek yetkililerin duruma bir an önce çözüm bulmasını istediler

Satılık-Kiralık araçlar esnafı bezdirdi
04 Mayıs 2015 Pazartesi 08:46

 ESNAF ÇİLEDEN ÇIKIYOR

Atatürk Caddesi esnafı dükkanlarının önüne park edilen kiralık-satılık araçlardan dert yanıyor. Atatürk Caddesi son zamanlardaki görüntüsü ile galeri görüntüsü yansıtıyor. Yapılan hatalı parkların yanı sıra birde araçların satılması için caddeye konulan araçlar son olarak cadde esnafını çileden çıkardı.

BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BULUNSUN

Atatürk caddesi üzerinde bulunan esnaflar yaptıkları açıklamada, “Bizler vatandaşlar yada müşterilerimiz için dükkanlarımızın önüne araç park etmezken, haftalarca kaldırılmayan satılık ve kiralık araçlar yüzünden son derece rahatsızız. Dükkanlarımıza gelen müşterilerimiz maalesef araçlarını park etmekte oldukça zorluk yaşıyorlar. Konu ile ilgili olarak yetkililerin konuya bir an önce el atmalarını istiyoruz” dediler. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.