SATİVES üyeleri kahvaltıda buluştu

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Kapaklı Corner Park’ta hizmet veren Hawthorn Suites By Wyndham’da tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Programa SATİVES üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

SATİVES üyeleri kahvaltıda buluştu
22 Mayıs 2016 Pazar 08:14

HOWTHORN SUİTES BY WYNDHAM’DA DÜZENLENDİ

Howthorn Suites By Wyndham’da düzenlenen kahvaltı programına SATİVES Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

SLAYT SUNUMU YAPILDI

Programın açılışında SATİVES’in kuruluşundan bu yana gerçekleşen faaliyetlerin fotoğrafları slayt sunumu şeklinde katılımcılara izlettirilirken, etkinlik SATİVES Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz’un konuşmalarıyla devam etti.

“DERNEĞİMİZ BÜYÜMEYE DEVAM ETMEKTEDİR”

Katılımcıları selamlayarak konuşmalarına başlayan Buz, “Adımızdan da anlaşılacağı gibi Sanayi ve Ticaret Esnaf Derneği, ticaretle ilgilenen girişimci ve işletme sahibi üyelerimizden oluşmaktadır. Kısa bir zamanda esnaflarımızın ve ticaret erbabı üyelerimizin katılımları ile derneğimiz büyümeye devam etmektedir.” dedi.

SOYSEVER BİLGİÇ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek Yönetim Kuruluna, emeği geçen tüm üyelere ve kahvaltı programını hazırlayan Soysever Bilgiç ve ekibine teşekkürlerini ileten Buz, “SATİVES sadece Kapaklı ilçemizin değil, bölgemizde ticaretle uğraşan binlerce esnaf ve işverenin derneğidir. Binlerce işletmenin bulunduğu bölgemizde öncelikli hedefimiz esnaflarımızın, sanatkar ve ticaretle uğraşan sanayicilerimizin sorunlarını yetkililere ulaştıracak çözüm köprüsünü kurmaktır.” diye konuştu.

“ÇÖZÜM YOLLARINI BULMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

SATİVES olarak sadece dernek üyelerinin değil, ticaret erbabı esnaf ve sanayiciler ile birlikte el ele vererek bölgenin de gelişmesine katkıda bulunmak için var güçleri ile çalışacaklarını belirten Buz, “Bu çalışmalarımızda esnafımızın, sanayicimizin ve ticaretle uğraşan üyelerimizin sorunlarını çözmekle birlikte halkın da esnaf, sanayici ve işletmelerle ilgili sorunlarına çözüm yollarını da bulmaya gayret edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

ÖNCELİKLİ HEDEF KAPAKLI

Derneğin tanıtımı, amaç ve faaliyetlerinin ifadesi münasebetiyle bulunulan ziyaretlerde desteklerini esirgemeyen yerel, bölgesel ve tüm kamu kurum ve kuruluş ve odalara desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Buz, “Derneğimizin hedefi öncelikle Kapaklı ilçemiz başta olmak üzere Tekirdağ, Trakya ve tüm Türkiye’de sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın hakim olduğu faaliyetlerini kapsamlı olarak sürdürmektir. Bu hedef doğrultusunda derneğimiz çalışmalarına azim, kararlılık ve hassasiyetle devam etmektedir.” dedi.

 

HEDEF 500’ÜN ÜZERİNDE İMZA

Dernek merkezinin bulunduğu Kapaklı’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın bulunmadığına değinen Buz, “Bu konuyla ilgili istişare ve çalışmalarımız devam etmekte olup, ekibimizce Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın kurulması, sanayileşme, gelişme ve büyüme yolunda hızla gelişen Kapaklı ilçemize kazandırılması adına toplanan imza sayımız şu anki verilerle 300’ün üzerindedir. Hedefimiz, toplanan imzalarda 500 rakamının üzerine çıkarak gereken alt yapıyı oluşturmak ve Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı Kapaklı ilçemize kazandırmaktır.” diye konuştu.

“DERNEĞİMİZE ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Bu kazanımı elde etmek doğrultusunda özveri ile çalışan herkese teşekkürlerini ileten Buz, “Ekonomimizin, ilçemizin ve bölgemizin gelişmesi, güçlenmesi adına birlik ve beraberliğimizin kenetlenmesi için esnaflarımızı ve ticaret erbabı arkadaşlarımızı derneğimize üye olmaya davet ediyorum.” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Son olarak Dernek üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Buz, “Bu güzel günün sabahında davetimize teşrif ederek bizleri onure eden üyelerimizin, misafirlerimizin ve basın mensubu arkadaşlarımızın Regaip Kandilini tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dileyerek katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

SATİVES’in düzenlemiş olduğu tanışma ve kaynaşma kahvaltı programı, Dernek kurucularından Bülent Çiftçi ve Daimi Tavan’a plaket takdim edilmesiyle son buldu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.