Şehit Dinçer Ersoy İkokulu açılıyor

Çerkezköylü Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'un adının verildiği Gazi Osman Paşa İlkokulu'nda bugün Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın da katılımıyla açılış töreni düzenlenecek. Yeni ismiyle açılışı yapılacak Gazi Osman Paşa Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu'nda bir de Şehit Köşesi açılışı yapılacak...

Şehit Dinçer Ersoy İkokulu açılıyor
16 Nisan 2014 Çarşamba 07:55


Çerkezköy bugün anlamlı bir gün yaşayacak. Çerkezköylü Şehit Jandarma Onbaşı Dinçer'in isminin verildiği Gazi Osman Paşa İlkokulu'nda isim değişikliği nedeniyle açılış töreni düzenlenecek. Törene Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile mülki ve askeri erkanın katılması bekleniyor.
KAYMAKAM KUBİLAY TEKLİF ETTİ
10 Kasım 2012 tarihinde Siirt Pervari'de şehit düşen Çerkezköylü Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'un isminin Gazi Osman Paşa İlkokulu'na verilmesi için Kaymakam Metin Kubilay, geçen yıl Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teklifte bulunmuştu. Milli Eğitim Komisyonu'nun uygun bulması üzerine Vali Ali Yerlikaya'nın da 'Olur' vermesi ile Çerkezköy Gazi Osman Paşa İlkokulu'nun adı Gazi Osman Paşa Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu olmuştu.
ŞEHİT KÖŞESİ OLUŞTURULDU
2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı başlarında isim değişikliği yapılan Gazi Osman Paşa Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu için bugün saat 11.00'da açılış töreni düzenlenecek. İsim değişikliği ile birlikte okulda bir dizi yeni düzenleme de yapıldı. Okulun giriş kapısın yanındaki duvara dışarıdan dev bir Atatürk Posteri yaptırıldı. Okulun girişinde ise Şehit Köşesi oluşturuldu. Şehit Köşesi'nde ise Diner Ersoy'un özgeçmişi, askerlik ve sivil fotoğrafları ve diğer hatıralarına yer verildi.
VALİ YERLİKAYA KATILACAK
Gazi Osman Paşa Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy İlkokulu'nun açılışına Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ile birlikte mülki ve askeri erkanın katılması bekleniyor. Okulda yapılacak tören Okulun açılışı, Şehit Köşesi'nin açılışı ve Şehit Dinçer Ersoy'un özgeçmişini anlatan slayt gösterisi ile devam edecek. Program kokteyl ile sona erecek

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.