Şehitlerimiz anıldı

Çanakkale Şehitleri, Çanakkale Zaferi`nin 100`üncü yıl dönümünde, Çerkezköy'de düzenlenen törenle anıldı

Şehitlerimiz anıldı
18 Mart 2015 Çarşamba 19:41

 Törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3’ncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ersin Danış Şehit Aileleri ve Gaziler katıldı.

 

ÇELENK SUNUMU YAPILDI

 

Çanakkale Zaferinin 100. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programı dün saat 09.30'da Çerkezköy Şehitliği'ne çelenk sunma töreni ile başladı. Törende ilk olarak Çerkezköy Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Çerkezköy Belediyesi çelenkleri Anıt'a sunuldu.

 

SAYGI ATIŞI YAPILDI

 

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden programda 3 el saygı atışı yapıldı.

 

MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

 

Törenin ardından şehitlerimiz mezarı başında anıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.