Şehitlik 18 Mart’a yetişecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kasım ayı içerisinde şehitlikte başlatılan genişletme çalışmalarında sona gelindi. Depo ve gasilhane kısmının yıkılmasının ardından yeni yapılan platform sayesinde Şehitlerle ilgili düzenlenecek olan törenler bu alanda yapılacak. Çalışmalar tüm hızıyla devam ederken yeni tören alanının 18 Mart tarihinde hizmete açılacağı ifade edildi

Şehitlik 18 Mart’a yetişecek
01 Mart 2016 Salı 16:49

TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Çerkezköy Şehitliği’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak İstasyon Mezarlığı’ndaki şehitlik alanının genişletilmesi ve modernize edilmesi amacıyla Kasım ayında çalışmalarımıza başlamıştık. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri proje kapsamında hummalı bir şekilde çalışmalara devam ediyor. İlk etapta İstasyon Mezarlığımız içinde bulunan gasilhane ve depolar yıkılarak alanda temizlik çalışması gerçekleştirildi” dedi.

GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Yıkılan gasilhane yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir morg kazandırıldığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Temizlik çalışmalarının ardından Şehitlik önünde platform oluşturuldu. Şehitlerimiz ile ilgili törenlerimizde mevcut alan yetersiz kalıyordu. Bu sayede anma programları ve törenlerimiz, daha rahat bir ortamda, çok daha güzel bir şekilde gerçekleştirilebilecek. Bununla birlikte Şehitliğimiz çok daha güzel bir görünüme kavuşturulacak” diye konuştu.

18 MART TARİHİNE YETİŞECEK

Belediye Başkanı Vahap Akay, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, yeni tören alanının 18 Mart tarihinde açılacağını ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.