SGK’dan Muhtarlara bilgilendirme toplantısı

Sosyal Güvenlik Kurumu Çerkezköy Şube Müdürü İshak Marangoz ve SGK Personelleri Çerkezköy ve Kapaklı Muhtarları Kent konseyi toplantı salonunda bir araya geldi. Düzenlenen bilgilendirme toplantısında muhtarlara tarım sigortası, genel sağlık sigortası ve gelir testleri hakkında geniş kapsamlı bilgilendirme yapıldı

SGK’dan Muhtarlara bilgilendirme toplantısı
18 Eylül 2015 Cuma 17:47

TOPLANTI KENT KONSEYİ BİNASINDA YAPILDI

 

SGK Çerkezköy Şube Müdürlüğü tarafından Çerkezköy ve Kapaklı Mahalle Muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Çerkezköy Kent Konseyi Toplantı Salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına SGK Çerkezköy Şube Müdürü İshak Marangoz, Şube Şefleri Taner Hızlı ile Mehmet Duran, Çerkezköy ve Kapaklı Mahalle Muhtarları ile Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz katıldı.

 

SORULAR CEVAPLANDIRILDI

 

Bilgilendirme toplantısı öncesinde konuşan SGK Çerkezköy Şube Müdürü İshak Marangoz, kendilerine Kent Konseyi kapılarını açtığı için Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’e teşekkür etmesinin ardından “Vatandaşlarımız özellikle sağlık hizmetlerinden yararlanmak istiyorsa mutlaka Sosyal Güvenlik Merkezine başvurup gelir testi yaptırmalı. Bu ay gelir testin yaptırmanın son ayı olması dolayısıyla siz mahalle muhtarlarımıza bunu duyurmakta büyük iş düşüyor. Bu konu dolayısıyla bugün burada toplandık ve sizlerinde varsa soruları onların cevabını vermek üzere şube şeflerimiz sorularınızı cevaplayacak” diye konuştu.

 

GENEL SAĞLIK SİGORTASI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

 

SGK Çerkezköy Şube Müdürü İshak Marangoz’un konuşmasının ardından ilk olarak Şube Şef’i Taner Hızlı söz aldı. Hızlı, özellikte tarım işinde çalışan işçilerin ek5-Tarım Sigortası hakkında bilgi verdikten sonra BAĞKUR prim borçları ve askerlik borçlanması hakkında da Mahalle Muhtarlarına bilgi aktardı. Toplantının ilerleyen bölümlerinde ise, Mehmet Duran muhtarlara Genel Sağlık Sigortası hakkında muhtarlara bilgi verildi.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.