Sigarayı bıraktıkları için teşekkür belgesi aldılar

Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri, sigarayı bırakan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine takdim edildi

Sigarayı bıraktıkları için teşekkür belgesi aldılar
21 Şubat 2016 Pazar 17:16



6 PERSONELE TAKDİM EDİLDİ

4207 Sayılı Kanun ve Sağlık ve Sıhhat gereği tütün ve tütün mamullerinin zararlı etkilerinden kurtularak, sigarayı bırakan Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 6 personeline Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Şube Müdürleri Sait Beydoğan ve A. Serdar Ümit Öncel tarafından takdim edildi.

“GÜZEL ÖRNEK OLMASINI YÜREKTEN DİLERİZ”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “İradelerine sahip çıkarak sigara ve dumanın zararlarından kurtulan azimli, kararlı arkadaşlarımızı tebrik eder, diğer sigara içenlere güzel örnek olmasını yürekten dileriz.” ifadelerini kullandı.



Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.