Siyaset kızışıyor

Genel seçimlere 1 aydan az bir süre kala Tekirdağ Milletvekili adayları çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçe Teşkilatları ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olan Milletvekili adayları ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, köy ziyaretleri ile Genel Seçimler için kendilerine destek istiyor

Siyaset kızışıyor
17 Mayıs 2015 Pazar 16:01

 HEPSİ 6-0 DİYOR

Yaklaşan Genel Seçimler nedeniyle Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Çerkezköy'de de siyaset hızlandı. Adım adım her yeri gezen Milletvekili adayları 7 Haziran seçimleri için partilerine destek istemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Meclis’te grubu bulunan partiler hızlarına hız katmaya başladı.


Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi, saha çalışmalarına hergeçen gün artan bir hızla devam ediyor. Seçim öncesi Ak Parti geçtiğimiz dönem çıkardığı 2 Milletvekilini 6’ya çıkararak 6-0 yapmak adına iddiada bulunurken, Cumhuriyet Halk Partisi de 3 olan Milletvekili sayısını 6-0 yapmak adına, Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise 1 olan Milletvekili sayısını saha çalışmaları sonucunda 6-0 yapma iddiasında bulunuyor.

YÜCEER VE DOĞAN ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’YI ADIM ADIM GEZİYOR

Genel Seçimlerde Tekirdağ Milletvekili adayları arasında Ak Parti'den 2. sıra Ayşe Doğan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden ise şuan ki CHP Tekirdağ Milletvekili 2. sıra Candan Yüceer Çerkezköy adayları arasında yer alırken hem Ayşe Doğan hem de Candan Yüceer, Çerkezköy ve Kapaklı’da  gidilmedik esnaf gidilmedik ev bırakmamak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Bölgemizden bir başka aday ise AKP'nin 6. sıra adayı Ahmet Üzgün. Üzgün'ün  6. sıra olmasına rağmen sahalarda etkin rol alması partililerden takdir topluyor.

SUCU  BU DÖNEME DAMGA VURAN İSİM

Cumhuriyet Halk Partisi'nde bu döneme damga vuran isim ise Kapaklı'dan 5. sıra Adayı Arzu Mandalı Sucu olarak görülüyor. Kısa bir zaman içerisinde yoğun bir çalışma temposuna bürünerek partililerden ve vatandaşlardan olumlu tepkiler ve destekler alan Arzu Mandalı Sucu'nun Cumhuriyet Halk Partisi'ne Tekirdağ'da vereceği katkı oldukça yüksek gibi görünüyor.

MUSTAFA YEL TAKDİR TOPLUYOR

Tekirdağ'ın her İlçesi'ni neredeyse sokak sokak gezen ve projelerini anlatan, Milletvekilliği garanti olan Ak Parti Tekirdağ 1. sıra Milletvekili Adayı Mustafa Yel'in 3. sıra adayıymış gibi çalışması ise partililerden takdir topluyor.

MHP'DE HAREKET HAKAN ÖZGÜL

Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise 1. sıra adayı şuan ki Milletvekili Bülent Belen'in seçim çalışmaları kapsamında etkin bir şekilde sahnede olmadığı görülürken, Saray'dan 2. sıra Milletvekili adayı olan Hakan Özgül ise Milliyetçi Hareket Partisi'nin Tekirdağ'daki hareketi olarak görülüyor. Genç dinamik ve sevilen bir kişiliğe sahip olan Özgül’ün MHP’nin oylarına olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

KÖPRÜLÜ İLÇELERİ SIK SIK GEZİYOR

Tekirdağ Milletvekili adayları arasında bölgemizde konuşulan adaylar bu şekilde sıralanırken, CHP Tekirdağ Milletvekili ve 3. sıra adayı Emre Köprülü de Tekirdağ İlçelerinde sık sık gezerek seçim çalışmalarında bulunuyor. Emre Köprülü'nün kendine has mizacı ise partili, partisiz her kesimden takdir görüyor.

DEMİRCAN DA ÇERKEZKÖY'DE HIZLI TEMPODA

Çerkezköy'de etkin rol oynayan bir diğer parti ise BBP ve SP'nin oluşturduğu Milli İttifak. Seçim çalışmalarını hızla sürdüren Milli İttifak'ın 1. sıra adayı Çerkezköy'den Turan Demircan.  Demircan da hızlı bir tempo ile projelerini anlatarak bölgemiz halkından destek istemeye devam ediyor. Ramada Oteldeki tanıtımın ardında sahada daha aktif çalışmaya başlayan İttifakın nasıl bir oy alacağı merakla bekleniyor.

VATAN PARTİSİ ETKİLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYOR

Tekirdağ Geneli'nde etkili bir şekilde seçim çalışmalarını yürüten bir diğer parti ise yeni kurulan Vatan Partisi. Vatan Partisi Tekirdağ 1. sıra Milletvekili adayı Çerkezköylü Aynur Çalım da Tekirdağ İlçelerini adım adım gezmeye devam ediyor. Vatan Partisi'nin de Tekirdağ genelinde etkili bir seçim çalışması yürüttüğü görülüyor.

DAHA DA KIZIŞACAK GİBİ DURUYOR

7 Haziran Genel seçimlerine 1 aydan az bir süre kala Tekirdağ'da seçim çalışmalarında son durum bu. Seçimlere girecek olan partilerin Tekirdağ'da 6-0 yapacağız iddiaları ise son günlerde siyasetin daha da kızışacağının sinyallerini veriyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.