Sorun ödenekmiş

DSİ tarafından Çorlu Suyu’nun ıslahı için çıkılan ihalenin üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen çalışmalar şu ana kadar başlayamadı. İhalenin yapılmasının ardından; itiraz süreci, yüklenici firma soruşturması ve sonrasında da şantiye alanı bulunamaması gibi nedenlerle sürekli ötelenen proje, şimdi de ‘henüz ödenek çıkmadığı’ için hayata geçirilemiyor

Sorun ödenekmiş
30 Ağustos 2018 Perşembe 09:12

ÇALIŞMALAR HALA BAŞLAMADI
Devlet Su İşleri 11. Bölge Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği ‘Tekirdağ- Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı İlçeleri Çorlu Suyu 1 Kısım’ ihalesi kapsamında yaklaşık 2 ay önce yer tesliminin yapılmasına rağmen ıslah çalışmaları hala başlayabilmiş değil.

ÖDENEK ÇIKMIYOR
 ‘Tekirdağ- Çerkezköy, Çorlu ve Muratlı İlçeleri Çorlu Suyu 1 Kısım’ için çıkılan ihale kapsamında Çorlu Suyu’nun Ambardere Mevkii’nden Kızılpınar’a kadar olan yaklaşık 5 kilometrelik bölümün ıslah edilmesi gerekiyor. Ancak yer tesliminin yapılmasına rağmen proje için henüz ödenek çıkmadığı için çalışmalar başlayamıyor.

ÇERKEZKÖY ÜVEY EVLAT MI?
Toplamda yaklaşık 67 kilometrelik bir bölgede gerçekleşecek olan ıslah projesi için ilk adımın Çerkezköy’den atılacak olması vatandaşları sevindirirken; ihalenin ardından yüklenici firma için başlatılan inceleme çalışması, yüklenici firmanın şantiye alanı bulamaması ve son olarak da proje için ödenek çıkmaması, hükümetin Çerkezköy’e üvey evlat muamelesi yaptığını gözler önüne seriyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.