Soydaşlar sandık başına

Bulgaristan’da 5 Ekim Pazar günü yapılacak olan parlamento seçimleri nedeni ile soydaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Çerkezköy ve Kapaklı’da da sandık kurulacak. Bulgaristan parlamento seçimlerinde oy kullanmak isteyen soydaşlarımız Çerkezköy’de Gazi Osmanpaşa İlkokulu’nda, Kapaklı da ise Sanayiciler İlkokulu’nda oy kullanabilecekler

Soydaşlar sandık başına
01 Ekim 2014 Çarşamba 08:18

5 Ekim Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan’daki erken seçimlerde bölgemizde yaşayan vatandaşları sandık başına giderek, Halk ve Özgürlükler Hareketi’ne destek vermeye çağıran Çerkezköy Balkan Türkleri Derneği Başkanı Turgut İleri, “5 Ekim Pazar günü yapılacak olan Bulgaristan parlamentosu seçimlerinde oy verme işlemi sabah saat 07.00’da başlayacak ve saat 17.00’da sona erecek. Bölgemizde yaşayan tüm soydaşlarımızı Pazar günü oy vermeye ve Halk ve Özgürlükler Hareketi’ne destek olmaya davet ediyorum” açıklamasını yaptı.

HÖH’E DESTEK ÇAĞRISI

Halk ve Özgürlükler Hareketi’nin seçimlerde ne kadar çok başarılı olup, milletvekili çıkarırsa Bulgaristan’da yaşayan Türklerin haklarını o kadar kuvvetli savunacağını ifade eden Balkan Türkleri Dernek Başkanı Turgut İleri, “Seçimlerde Halk ve Özgürlükler Hareketi’nin başarılı olması ve sandıktan güçlü bir şekilde çıkarak iktidara ortak olması en büyük temennimiz ve dileğimiz. Bunun için bölgemizde yaşayan çifte pasaport sahibi soydaşlarımız Pazar günü mutlaka sandığa gitmeli ve oyunu kullanmalı” dedi.

NASIL OY KULLANILACAK?
Pazar günü yapılacak olan seçimler ile ilgili gerekli tüm tedbir ve önlemlerin alındığını ifade eden Balkan Türkleri Dernek Başkanı Turgut İleri, “Gerek Çerkezköy’de ikamet eden soydaşlarımızın oy kullanacağı Gazi Osman Paşa İlkokulu, gerekse Kapaklı ve civarında ikamet eden vatandaşlarımızın oy kullanacağı Sanayiciler İlkokulu’nda gerekli önlem ve tedbirler alındı. Soydaşlarımızın tek yapacağı şey Pazar günü bu iki okuldan birine giderek, çifte pasaportlarını göstermek ve burada hazır olan formları doldurarak oylarını kullanmak. Temennim seçime katılımın yüksek olması ve Halk ve Özgürlükler Hareketi’ne Türkiye’den güçlü bir şekilde desteğin olması” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.