Star Ayakkabı yeni konseptiyle açıldı

Yaklaşık 25 yıldır ayakkabı ve giyim sektöründe Çerkezköy halkına hizmet veren Star Kundura, tadilat çalışmalarının sona ermesinin ardından 4 katlı ve ‘Star Ayakkabı’ ismiyle yeniden hizmete açıldı.

Star Ayakkabı yeni konseptiyle açıldı
14 Mayıs 2016 Cumartesi 13:26

KATILIM YOĞUN OLDU

Star Ayakkabı düzenlenen törenle Çerkezköy halkının hizmetine açıldı. Atatürk caddesi Köse sokak numara 3/A adresinde yenilenen isim ve konseptiyle hizmete vermeye başlayan Star Ayakkabı mağazasının açılış törenine CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP’li Belediye Meclis üyeleri Nedim Yılancı ile Ensar Sivri, CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcıları Özer Adalı ile Gökhan Biber, CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Cevdet Aykaç, CHP Eski İlçe Başkanları Saim Özkan ile Erdinç Turan, CHP Eski İlçe Sekreteri Nejdet Ertürk, Çerkezköy Güreşleri Ağası Mesut İşlek, Türkiye Beyaz Ay derneği Tekirdağ İl Başkanı Adnan Şahin, Ak Parti ve CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

4 KAT ÜZERİNDE HİZMET SUNUYOR

Açılış öncesinde bilgi veren Star Ayakkabı İşletme Sahibi Barış Erdoğan, mağazanın dört kattan oluştuğunu ifade ederek, “Yenilenen mağazamız ile yaklaşık 500 metrekare alan üzerinde vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Giyimle başladığımız esnaflık hayatımızda ayakkabıya da yönelerek Çerkezköy halkına kaliteli ve ünlü markaları sunduk. Yeni işletmemizin Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÜRÜNLERİ YAKINDAN İNCELEDİLER

Star Ayakkabı mağazasının açılış kurdelesini CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve geçtiğimiz dönem CHP Tekirdağ  Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından davetliler mağaza içini gezerek ürünleri yakından inceledi. Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.