Takmayı değil ama atmayı iyi becerdik

Bütün dünyayı etkisi altına alan korona virüsten korunmak için tedbirlerin başında gelen maske kullanımı sonrası ortaya yeni nesil bir çöp daha çıktı.

Takmayı değil ama atmayı iyi becerdik
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Eylül 2020 Çarşamba 17:33

Kovid 19 salgını sonrası uzmanlar, kontrollü mesafe, el temizliği ve maske kullanımı konusunda insanlara uyarı üstüne uyarılarda bulundular, hatta uyarılar aynı etkinlikte devam ediyor.
Durum böyle iken el temizliğinin kontrolü mümkün olmadığı için dikkatler daha ziyade kontrollü mesafe ve maske kullanımında yoğunlaşıyor.
Kontrollü mesafeyi, maalesef  düğün-dernek vs. gibi nedenlerle yerle bir eden vatandaşlar bu yetmezmiş  gibi maske kullanımında da yeterli çabayı sarf etmiyorlar.
Her hafta yönetimlerin aldığı kararlar neticesinde denetimler yapılsa da sonuç yinede değişmiyor.
Bütün bunlar yetmezmiş gibi, işe yarayıp yaramadığı sürekli gündemde olan maskenin kullanıldıktan sonra gelişi güzel sokağa atılması  yeni nesil bir çöpünde ortaya çıkmasına neden oluyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.