Tekirdağ’a git – gel yapmaktan yıldık

Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kaya ve Başkan Yardımcısı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren As, şoförlerin en azından evrak işlerini Tekirdağ’a gitmeden, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Ek Hizmet Binası’ndan halledebilmeleri gerektiğini savundu

Tekirdağ’a git – gel yapmaktan yıldık
12 Nisan 2016 Salı 15:26

BAŞKAN AS’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın yeni Başkanı Mustafa As, Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kaya ile Tekirdağ Odalar Birliği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Ali Bozdağ tarafından ziyaret edildi. Oda Binası’nda ağırlanan misafirler Başkan Mustafa As ve Yönetimine ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak başarılar diledi.

“SORUMLULUĞU ÇOK OLAN BİR GÖREV ALDIK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, “Odalar Birliği Başkan ve Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sorumluluğu çok olan bir görev aldık. Sizlerin de katkılarıyla bu görevin inşallah üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

KURTARICIYA İHTİYAÇ VAR

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak başlıca 2 temel isteklerinin bulunduğunu belirten Başkan As, “İlk ihtiyacımız bir kurtarıcı. Mevcut kurtarıcı ve cenaze aracını satıp, esnafımızın daha çok işine yarayacak bir kurtarıcı satın almak istiyoruz. 1000’in üzerinde üyemiz var ama ne yazık ki Odamızdan hizmet alan üye sayımız çok az.” dedi.

“DÜNE DEĞİL, ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

İkinci isteklerini de dile getiren Başkan As, “Belediyemizle görüşüp bir yer tahsisi istiyoruz. Kendimize ait oda, lokal, düğün ve toplantı salonumuz olması lazım. Bunları halledersek esnafımıza büyük kolaylık sağlamış olacağız. Düne değil, önümüze bakacağız.” dedi.

“ELİMİZDEN NE GELİYORSA YANINIZDAYIZ”

Başkan As’ın isteklerini dikkatlice dinleyen Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kaya, “Biz, Birliğimiz olarak elimizden ne geliyorsa yanınızdayız. Bu hizmet sadece Mustafa As’a değil, Çerkezköy esnafınadır.” ifadelerini kullandı.

“EN AZINDAN EVRAK İŞLERİMİZİ BURADAN HALLEDEBİLMELİYİZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde halledilmesi gereken işler için sürekli Tekirdağ’a git – gel yaptıklarını ve bu durumdan yıldıklarını belirten Başkan As, “Çerkezköy’deki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nı hareketlendirmemiz gerekiyor. En azından evrak işlerimizi buradan halledebilmeliyiz. Bir tahakkuk için Tekirdağ’a gitmemiz gerekiyor. Tekirdağ’a gitmek hem vakit hem de nakit kaybına neden oluyor. Bu halledilirse esnafımız çok rahatlar. Halledilemeyecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.” şeklinde konuştu.

BELEDİYE VE UKOME KARARI GEREKİYOR

Bu isteklerini de Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a ileteceğini dile getiren Tekirdağ Odalar Birliği Başkanı Sami Kaya, “En büyük sıkıntılardan biri de 63 yaşındaki şoförlerin ticari araçları kullanamıyor olması. Belediye ve UKOME kararı ile bu kanunun şehir içinde geçerliliği kaldırılabiliyor.” açıklamalarında bulundu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER

Karşılıklı konuşmaların ardından Tekirdağ Odalar Birliği yetkilileri ile Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetimi toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çekildiler.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.