Temel atma töreni yarın yapılacak

Kızılpınar Mahallesi’nde başlanacak olan Kanalizasyon Altyapı çalışmaları için yarın temel atma töreni düzenlenecek.

Temel atma töreni yarın yapılacak
12 Temmuz 2016 Salı 15:12


TEMEL ATMA TÖRENİ SAAT 12.00’DA YAPILACAK
TESKİ tarafından yapılacak olan Kanalizasyon altyapı çalışmaları için yarın temel atma töreni düzenlenecek. Saat 12.00’da yapılacak olan temel atma törenine TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, TESKi Birim Müdürleri, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri ve Kızılpınar halkı katılacak.
FARKLI BOYUTLARDA BÜSLER KONULACAK
Yapılacak olan alt yapı çalışmaları kapsamında 3 bin 860 metre 1400’lük büs, 944 metre 900’lük büs, 998 metre 500’lük büs, bin 894 metre 400’lük büs, 3 bin 161 metre 300’lük büs ve 66 bin 657 metre 200’lük büs çalışmasın ın yanı sıra bacalar ve terfi merkezleri yapılacağı belirtildi.
KOLLEKTÖR HATTI BAĞLANACAK
Yapılacak olan çalışmalar kapsamında ekiplerden biri önce Veliköy arıtma tesisinden başlayarak Kızılpınar’a kollektör hattını getirecek. Bir diğer ekipde Kızılpınar içinde çalışmalarına başlayacak. Ekip sayıları artırılarak çalışmaların devam edeceğini ifade eden yetkililer, çalışmaların 2018 yılında bitirilmesinin hedeflendiğini söylediler.
TAMAMLANAN ALANLARDA YOL VE KALDIRIM YAPILACAK
Kanalizasyon altyapı çalışmalarının yapılıp tamamlandığı alanlarda da yol ve kaldırım çalışmalarına başlanacak. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.