Tever’den Kozuva’ya eleştiri

ÇTSO eski Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever yazılı bir açıklama yaparak ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’nın gazetelere verdiği beyanatları eleştirdi.

Tever’den Kozuva’ya eleştiri
11 Ekim 2016 Salı 15:17

ÇTSO eski Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever’in yazılı açıklaması şöyle:

"Süleyman Kozuva gazetelere verdiği beyanda, ÇTSO başkanlık seçimini 10-0 gibi net bir galibiyetle kazanığını, ezici bir üstünlükle bu göreve geldiğini ve ‘bazılarının yarası var, dolayısıyla bu tür karalamaların bu kişiler tarafından yaptırılmış olabileceğini düşünüyorum’diyerek, bir suçlamada bulunmuştur.

O günkü tek rakibi ben olduğuma göre bu tip suçlamayı ve ne yapmaya çalıştığını, ÇTSO seçimleri yaklaştığı için kamuoyu oluşturmaya çalıştığını düşünüyorum.
Benim şahsi olarak kimseyle alıp veremediğim yok. Çerkezköy’de 30 senelik iş adamı olarak iyi bir geçmişim var. Hertürlü etkinliklerde ve Sosyal faliyetlerde görevler almışımdır. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbiş Heyetinde, Yönetimlerde görev aldım. 12 Senelik ÇTSO geçmişim ve 4 sene başkanlık görevlerinde bulundum. Hayattaki bütün kavgam, haksızlıklar, adaletsizlikler, yapılan su istimallere karşı durduğum ve savaştığım içindir.

Geçen Oda seçimlerinde yanınızda duran sizlere yardım eden eski belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşları sizi destekleyerek seçimi kazandınız.
Bu tip kuruluşlara kimlerin üye oldukları belli. Rahmetli Vali beyi niçin karıştırdıklarını anlıyamadım. Rahmetli Vali Beyle bende o dönemlerde çalışıyordum. Niçin bana böyle bir gruba girmemi teklif etmedi?

Benim ailemin ve şirketimin hiçbir şekilde bu hainlerle bir ilişkisi olmadı ve olamaz. Bu konuda soruşturmaya uğrayanlar ve mallarına tedbir kararı konanlar düşünsün.
Basın açıklamasının da gizli kapalı imalarda bulunarak, yaklaşan seçimlerde prim ve oy toplamaya yönelik hareketler olduğunu düşünüyorum"
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
irem orhan - 7 yıl önce
filtreleri kullanmayan bir firmanın sahibi olarak fazla gururlu bence.
Avatar
habip bilgin - 7 yıl önce
Ağzına sağlık dursun bey.yine aynı ayak oyunları.