Toplu iş sözleşmesi imzalandı

Çerkezköy Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası Trakya Şubesi arasında sürdürülen toplu iş görüşmelerinde anlaşmaya varıldı

Toplu iş sözleşmesi imzalandı
14 Temmuz 2015 Salı 18:55

 SÖZLEŞME İMZALANDI

Çerkezköy Belediyesi Başkanlık Makamında Belediye Başkanı Vahap Akay Belediye Başkan Yardımcı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem, DİSK/Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen, DİSK/Genel İş Sendikası Trakya Sekreteri Kenan Akkan, Çerkezköy Belediyesi İşyeri Baş Temsilcisi Semra Özen, ve Temsilci Mehmet Civan arasında sözleşme imzalandı.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Çerkezköy Belediyesi’nde 2 yıllığına imzalanan sözleşmede taban ücret, zamlar, sosyal yardımlar ve ilk kez toplu iş sözleşmelerine dahil edilen 1 Mayıs gibi konular yer aldı. İmzalanan sözleşmenin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, toplam 86 üyeyi kapsayan toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

DİSK/Genel İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Salim Şen de sözleşme sonunda yaptığı açıklamada sözleşme hakkında bilgi vererek, “Çerkezköy Belediyesi’nde toplam 86 üyeyi kapsayan toplu iş sözleşmemizde anlaşmaya vardık. Sözleşme hükümlerinde birinci yıl taban ücreti 115 TL’ye çekilirken, 6 aylık dilimler halinde yüzde 4 olmak üzere de zamlar uygulandı. Ayrıca üyelerimize verilen sosyal yardımlara yüzde 10 zam yapılırken, ilk kez toplu iş sözleşmelerine dahil edilen 1 Mayıs İşçi Bayramı ücreti olarak da 150 TL ikramiye ücretini ekledik. Ben Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a her zaman işçinin ve emekçinin yanında olduğu için, her zaman emeğe değer verdiği için teşekkür ederi. Sözleşmemiz tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.