Toplu nikah başvuruları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan toplu sünnet şölenine 194 çocuk katılacakken; pek rağbet görmeyen toplu nikah törenine ise şimdilik sadece 6 çift başvuru yaptı

Toplu nikah başvuruları devam ediyor
26 Ağustos 2015 Çarşamba 18:03

 SÜNNET ŞÖLENİNE 194 ÇOCUK KATILACAK

 

29 Ağustos Cumartesi günü Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan toplu sünnet şölenine, Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 194 çocuk katılım gösterecek. Aynı gün düzenlenecek olan toplu nikah töreninde ise katılım bu kadar yoğun olmayacak gibi görünüyor.

 

NİKAH TÖRENİNE HENÜZ 6 KİŞİ BAŞVURDU

 

Toplu sünnet şöleniyle aynı gün yapılacak olan toplu nikah töreni, şimdiye kadar pek ilgi çekmiş gibi görünmüyor. Yine Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan toplu nikah törenine şimdiye kadar sadece 6 çift başvurmuş durumda.

 

BAŞVURULAR SON GÜNE KADAR DEVAM EDECEK

 

Toplu sünnet şölenine katılacakların sayısı kesimlerin bitmesiyle netlik kazanırken; Çerkezköy belediyesi yetkililerinden alınan bilgilere göre toplu nikah töreni için başvurular, son güne kadar kabul edilecek.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.