Trafik de bayram etti!

Çerkezköy’ün ana arterlerinde yaşanan trafik, Kurban Bayramı gerekçesiyle verilen 9 günlük tatilde kendi bayramını yaşadı. Tatil dolayısıyla ilçeden ayrılan vatandaşların sayısı çok olunca, ortada ne araç, ne çift sıra park ne de trafik sıkıntısı kaldı. Öyle ki gün içerisinde Atatürk Caddesi’nde trafiğin 3 şerit halinde rahatça aktığı bile gözlemlendi. Yaşanan bu gelişme, trafiği içinden çıkılamaz bir hale getiren şeyin sirkülasyon projesi değil de sorumsuz sürücüler olduğunu gözler önüne serdi

Trafik de bayram etti!
30 Ağustos 2018 Perşembe 09:10

ÇERKEZKÖY CADDELERİ RAHATLADI
Kurban Bayramı’nın sona ermesiyle birlikte, bayram tatili boyunca rahatlayan trafik Çerkezköy’de yine eski haline döndü. Bayram tatili boyunca Atatürk ve Öztrak Caddeleri başta olmak üzere Çerkezköy’ün pek çok bölgesinde herhangi bir trafik sıkıntısı yaşanmazken, sürücüler yollarda sorunsuz bir şekilde yolculuk etti.

TEK SORUN SORUMSUZ SÜRÜCÜLER
Yol kenarlarında hatalı parklanmalar olmadığı zaman caddelerdeki trafiğin rahatladığını gören vatandaşlar, trafik sıkışıklıklarına neden olan şeyin, Çerkezköy Belediyesi’nin uyguladığı trafik sirkülasyon projesinin değil de sorumsuz ve kural tanımaz sürücüler olduğunu ifade etti.

KATLI OTOPARKLAR YAPILSIN
Ancak 9 günlük tatilin sona erip, vatandaşların Çerkezköy’e geri dönmesiyle birlikte trafik sorunu yeniden kendini hissettirmeye başladı. Çerkezköy Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin son zamanlarda yaptığı uygulamalarla, hatalı sürücülere cezai işlem uygulandığını ve trafik akışının bir nebze de olsa düzeldiğini savunan vatandaşlar; 4 yıldır otopark sorununa çözüm üretemeyen yerel yönetimlerden, katlı otopark yapım çalışmalarının artık hayata geçirilmesini istedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.