UKOME’den madde değişikliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi bünyesinde olan toplu taşıma araçlarında madde değişikliğine gidildi. Değişikliğe göre, J plakalı araçlar öğrenci servisi dışında personel taşıyamayacak, S plakası olup yol belgesi alamayan araçların yol belgesi almasına hak tanınacak.

UKOME’den madde değişikliği
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:49

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Fikret Tanyeri Cumartesi günü saat 11.00’da düzenlediği basın toplantısında madde değişikliği hakkında bilgi verirken düzenlenen basın toplantısına dernek üyelerinin yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir ve Kapaklı Meclis üyesi Sami İkizler’de katıldı.
 
J PLAKALI ARAÇLAR SADECE ÖĞRENCİ TAŞIYACAK
Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri düzenlediği basın toplantısında “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi bünyesinde olan toplu taşıma araçlarında madde değişikliğine gidildi. J plakalı araçlar öğrenci servisi dışında personel taşıyamayacak, S plakası olup yol belgesi alamayan araçların yol belgesi almasına hak tanınacak. UKOME kararlarında bulunan güzergah izin belgesinde belirtilen açıklamada bulunduğu gibi servis araçlarının kendi İlçe sınırları dışında servis güzergahlarını kullanamayacak ve durup yolcu alamayacak” ifadelerini kullandı.
 
KİMSE BİRBİRİNİ BURADA ÜZMESİN
Dernek Başkanı Tanyeri açıklamasının devamında, UKOME’nin kurulduğu günden bu yana şoför esnafı için elinden geleni yaptığını belirtirken “15 yıl süresince arkadaşlarımızla bir sohbetimiz olmadı fakat şimdi 7 bölgeden insanlarla bir araya gelip aile ortamında dernekçilik yapıyoruz. Bu birlikteliğimizi baltalamak isteyenler var. Biz gecenin ortasında yolda kalan şoförümüzün bile yardımına koşuyoruz. Yeni oluşturulmuş bir UKOME var ellerinden geleni yapıyorlar bizim için. Kimse birbirini burada üzmesin” diye konuştu.
 
Haber: Uğur Can Avcılar


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer - 9 yıl önce
tebrikler .. şimdi aynı gayreti istanbuldan buradaki fabrikalara personel getirip , çerkezköy içinde personel indirip bindiren "istanbullu servisçiler" için de göstermenizi bekliyoruz... taşlar yerine oturunca herşey daha güzel olacak ...