Üst yapı çalışmaları devam ediyor

Atatürk Caddesi Akbank Sokak ve Uğur Mumcu Caddesi arasında kalan alanın düzenleme çalışmaları kapsamında Balık Pazarı da birkaç gün içinde yıkılıp yeni yapılan otopark alanına dahil edilecek. Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Yetkilileri, alanın düzenlenmesinin ardından aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarının da yapılacağını kaydetti ve ortaya örnek bir uygulamanın çıkacağını ifade etti.

Üst yapı çalışmaları devam ediyor
02 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

Atatürk Caddesi Akbank Sokak ve Uğur Mumcu Caddesi arasında kalan alanın düzenleme çalışmaları devam ediyor.
BALIK PAZARI DA YIKILIYOR
Atatürk Caddesi Akbank Sokak ve Uğur Mumcu Caddesi arasında kalan ve yaklaşık bin metrekarelik alanda Otopark yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Konuyla ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yetkilileri Balık Pazarı’nın birkaç gün içinde kaldırılacağını ve alanın düzenlenerek örnek bir uygulama yapılacağını kaydetti.
AYDINLATMA VE AĞAÇLANDIRMA YAPILACAK
Alanın tamamlanmasının ardından otopark giriş ve çıkışının Balık Pazarı’nın bulunduğu bölgeden olacağını ifade eden Yetkililer, “Şu an karışık bir görüntüsü olan alanda çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgede bir düzen olacak” diye konuştu. Yetkililer ayrıca, alanda aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları da yapılacağını belirterek, çalışmaların tamamlanmasının ardından ortaya örnek bir uygulama çıkacağını dile getirdi.
BALIK PAZARI ESNAFI’NDA SIKINTI YOK
Öte yandan, Balık Pazarı esnafı ise yeni dükkanların kendilerine verildiğini ancak, yerleşmek için dükkanların içinin tamamlanmasını beklediklerini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.