Uygulamalar periyodik olarak devam ediyor

Ülke genelinde artan terör saldırıları sonrası Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından periyodik aralıklarla asayiş ve trafik uygulamaları yapılmaya devam ediyor

Uygulamalar periyodik olarak devam ediyor
03 Ekim 2015 Cumartesi 13:24

UYGULAMALARDA 50’YE YAKIN PERSONEL GÖREV YAPIYOR

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son günlerde ülke genelinde artan terör saldırılarının ardından asayiş ve trafik uygulamalarını artırdı. Yaklaşık bir aydır farklı noktalarda Asayiş ve Trafik Uygulaması gerçekleştirilirken, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da uygulamaları yerinde inceledi. Gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Uygulamalarında yaklaşık 50 polis memuru görev alıyor.

ARAÇLARIN YANI SIRA SÜRÜCÜLERİN DE GBT’LERİNE BAKILIYOR

Asayiş ve Trafik uygulamasında durdurulan araçlar ve motosikletlerde belge ve araç kontrolünün yanı sıra sürücülerin GBT’lerine de (Genel Bilgi Toplama) bakılıyor. Belgeleri eksik olan araçlara para cezası kesilirken, trafiğe çıkması uygun olmayan motosikletler de yapılan cezai işlemlerin ardından bağlanarak Yedi Emin Otoparkına kaldırılıyor. Uygulamada çok sayıda yayanın da GBT’lerine bakılıyor.

100 BİN TL’YE YAKIN İDARİ PARA CEZASI

Altıyol Kavşağı, Çerkezköy Belediye Meydanı ve umuma açık alanlarda yapılan uygulamalarda bugüne kadar 100 bin TL’ye yakın idari para cezası kesildiği öğrenildi. Diğer yandan bugüne kadar yapılan uygulamalarda yaklaşık 2 bin kişinin GBT kontrolü yapılırken, 10 aranan şahıs, çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi. Yaklaşık 30 motosiklet çekiciler yardımıyla otoparka çekilirken, 25-30 civarında da araç trafikten men edildi.

SIKLIKLA DEVAM EDECEK

Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Polisin halkın yanında olduğunu hissettirmek, suç işlemeye niyetli kişileri bu amaçlarından caydırmak, ilçe genelinde huzur ve güven ortamını tesis etmeye yönelik olarak, ilçe giriş çıkışlarında bulunan önemli noktalarda uygulamaların sıklıkla devam edeceğini ifade ettiler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.