Vatandaş, polis ve zabıtayı göreve çağırıyor

Çerkezköy’de trafik sirkülasyon projesinin uygulanmaya başladığı günden bugüne trafik akışı gözle görülür bir şekilde rahatladı. Tek yön uygulaması trafik akışını rahatlattığı gibi bazı yeni sorunları da beraberinde getirdi. Çift sıra parkın daha da yaygınlaştığı caddelerde bir de orta refüj önlerine araç park etmeler başladı. Bu yüzden trafikte zor anlar yaşayan vatandaşlar trafik polisi ve trafik zabıta ekiplerinin yeterli denetimleri yapmadığını ve bu konuların üzerinde daha fazla çalışılması gerektiğini savunuyor

Vatandaş, polis ve zabıtayı göreve çağırıyor
13 Eylül 2017 Çarşamba 18:06

ÇİFT SIRA PARK ARTTI; ORTA REFÜJ PARKLANMASI BAŞLADI
Yeni trafik sirkülasyon projesiyle birlikte yürürlüğe giren tek yön uygulaması trafik akışını rahatlattığı gibi bazı yeni sorunları da beraberinde getirdi. Atatürk ve Öztrak Caddeleri’nin tek yöne dönmesiyle birlikte cadde trafiği rahatlarken çift sıra parklar çoğaldı. Bunun yanı sıra bazı sürücüler araçlarını orta refüjlerin önlerindeki boş alanlara da park etmeye başladı. Trafik akışı rahatlamasına rağmen, Öztrak Caddesi’nin bazı bölümlerinde hatalı parklar yüzünden 3 şerit halinde akma ihtimali olan yol tek şeride düşebiliyor.
DENETİMLER SIKLAŞTIRILMALI
Çerkezköy’de faaliyet gösteren bazı yerel gazetelerin de geçmişte haberleştirdiği bu sorun hala çözüme kavuşmazken; vatandaşlar trafik polis ve trafik zabıta ekiplerinin konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstermediklerini ve yeterli düzeyde denetleme yapmadıklarını savunuyor. Tek yön uygulamasının tam anlamıyla işlevsel hale gelebilmesi için bu sorunlara acilen çözüm getirilmesi gerektiğini belirten sürücüler, ekiplerin denetimlerini sıklaştırmalarını istiyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.