Vekiller mazbatalarını aldı

12 Haziran Pazar günü yapılan 24. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milletvekili seçilen AK Parti Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, CHP Milletvekilleri Faik Öztrak, Dr. Candan Yüceer ve Emre Köprülü ile MHP Milletvekili Bülent Belen İl Seçim Kurulu Başkanı Arif Olgun'dan mazbatalarını aldı.

Vekiller mazbatalarını aldı
17 Haziran 2011 Cuma 00:00

İLK ÖNCE İKTİDAR PARTİSİ VEKİLLERİ ALDI
AK Parti'den Tekirdağ Milletvekili seçilen Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, Tekirdağ Adliyesi'ndeki İl Seçim Kurulu'na gelerek, İl Seçim Kurulu Başkanı Olgun'dan mazbatalarını aldı.
YÜCEER VE KÖPRÜLÜ MAZBATALARINI ALDI
AK Parti heyetinin ardından, CHP'den Tekirdağ Milletvekili seçilen Dr. Candan Yüceer, Emre Köprülü mazbatalarını Olgun'dan aldı. Faik Öztrak'ın yerine de CHP Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Muzaffer Savaş Erdem, Faik Öztrak'ın mazbatasını aldı.
TEKİRDAĞIMIZA VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN
Mazbatasını alan Tekirdağ CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer, seçim sonuçlarının başta milletimiz ve ülkemiz olmak üzere herkese hayırlı olmasını diledikten sonra, "Halkın iradesi sandığa yansımıştır. Buna hepimizin saygı duyması gerekiyor. Seçim sonuçları başta ilimiz olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.
HALKLA İÇ İÇE OLACAĞIM
"Artık Tekirdağ'ın bir Milletvekili olarak ilimizin sorunlarının yakın ve sıkı takipçisi olacağım. Halkımın bana olan güvenini ve inancını boşa çıkartmamak için arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağım" diyen CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer, "Halkla iç içe olacağım. Halkımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve isteklerini yakından takip edeceğim" dedi.
BELEN DE ALDI MAZBATASINI
CHP Heyeti'nin ardından MHP'den Tekirdağ Milletvekili seçilen Bülent Belen de beraberindeki heyetle Adliye Binası'na gelerek, mazbatasını Olgun'dan aldı.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Mazbatalarını alan Milletvekilleri, daha sonra Adliye önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Mazbataların verilmesi sırasında, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı ve Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ekrem Esin de İl Seçim Kurulu'nda hazır bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.