Verici ihalesine en düşük teklif Tana’dan geldi

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu tarafından 70 metre yüksekliğinde TV ve Radyo Verici İstasyonu Yapım İhalesi gerçekleştirildi. 248 bin 051 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe en düşük teklifi 243 bin TL ile Tana Enerji ve Mühendislik firması verdi

Verici ihalesine en düşük teklif Tana’dan geldi
13 Ağustos 2015 Perşembe 18:02

 EN DÜŞÜK TEKLİF TANA FİRMASINDAN GELDİ

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyonu Odası’nda yapılan ihaleye 3 firma katılırken, 248 bin 051 TL yaklaşık maliyet ile ihaleye çıkan işe en düşük teklifi 243 bin TL ile Tana Enerji ve Mühendislik isimli firma verdi. İhaleye katılan Met Yapı ve Bir Proje Ortak Girişimi 243 bin 800 TL’lik teklif verirken, Gül İnşaat ve Mühendislik isimli firma ise 247 bin 500 TL’lik teklif verdiler. 

İŞİN SÜRESİ 90 TAKVİM GÜNÜ

Belediye İhale Komisyonu’nun yapacağı teknik incelemenin ardından ihaleyi kazan firmanın açıklanacağı belirtilirken, ihaleyi kazanan firma sözleşme imzalanmasının ardından 90 takvim günü içinde İstasyon Mahallesi Kartalkaya Mevkii’nde bulunan 240 ada 45 nolu parsele 70 metre yüksekliğinde TV ve Radyo Kulesi yapacak.

YENİ YERİNE TAŞINACAK

Kartalkaya Mevkii’ne yapılacak olan yeni TV ve Radyo Kulesi’nin yapılmasının ardından İstasyon Mahallesi Yücel Sokak’ta bulunan ve sokak sakinlerinin sık sık şikayet ettiği TV ve Radyo Kulesi yeni yerine taşınacak.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.