Verici istasyonu kalkacak

Uzun zamandan beri Çerkezköy Belediyesi tarafından taşınmasını bekledikleri tv ve radyo vericileri ile baz istasyonunun bulunduğu İstasyon Mahallesi Yücel Sokak sakinlerinden Atilla Atik, BİMER’e yazdıkları şikayet dilekçesi ile birlikte Belediye Başkan Vekili Uğur Erem ile görüştü. Erem, “Yeni verici istasyonu için stratejik plan hazır. Yakında kaldırılacak merak etmeyin” dedi.

Verici istasyonu kalkacak
13 Ağustos 2014 Çarşamba 07:58

 Uzun zamandan beri mahallelerindeki tv ve radyo vericileri ile baz istasyonunun kaldırılmasını isteyen İstasyon Mahallesi Yücel Sokak sakinleri, taleplerinin peşini bırakmıyor. Daha önce ihalesi iki defa iptal olan yeni verici istasyonunun ne zaman yapılacağını sormak için Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem ile görüşen Atilla Atik, yakında kaldırılacağı cevabını aldı.
 
ALİ ERTEM DÖNEMİNDE EYLEM YAPMIŞLARDI
 Mahalle sakinleriyle birlikte Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde tv ve radyo vericileri ile baz istasyonunun mahallelerinden kaldırılması yönünde eylem yapan İstasyon Mahallesi Yücel Sokak sakinlerinden Atilla Atik, bu kez Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem ile görüştü. Yaklaşık 5 yıldan beri verici istasyonunun kaldırılmasını beklediklerini belirten Atilla Atik, Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde bu konuda BİMER’e şikayette de bulunduklarını belirtti. BİMER’e yaptıkları şikayet yazıları ve aldıkları cevapla birlikte Başkan Vekili Uğur Erem’e vericinin son durumunu soran Atilla Atik, “Biz bu vericilerin bir an önce kaldırılmasını bekliyoruz. Ali Ertem döneminde BİMER’e de yazdık. Bize birkaç defa söz verildi ancak hala kaldırılmadı. Son durum nedir sormaya geldim” dedi.
 
VERİCİ İSTASYONU KALDIRILACAK
 Daha önce ihalesi iptal olunan yeni verici istasyonunun önümüzdeki günlerde tekrar ihaleye açılacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Uğur Erem, “Şu anda yeni istasyon için arkadaşlarımızın hazırladığı stratejik plan hazır. Başkanın masasında. İşte sende görebilirsin. Şunu kesinlikle söyleyebilirim ki verici istasyonu oradan kalkacak.  Belediyemiz tarafından tespit edilen yere yeni istasyon kurulacak” diye konuştu. Bu cevapla birlikte Başkan Vekili Uğur Erem’e teşekkür eden Atilla Atik, Belediye’den ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.