Vezneler hafta sonu açık

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, emlak, çevre ve temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin 2. taksitinin son ödeme gününün 1 Aralık olması nedeni ile Belediye veznelerinin 22-23 Kasım ile 29-30 Kasım tarihlerinde de açık olacağını açıkladı

Vezneler hafta sonu açık
22 Kasım 2014 Cumartesi 08:08

Vatandaşların emlak, çevre ve temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksitlerini 1 Aralık tarihine kadar cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerini isteyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Vatandaşlarımızın emlak, çevre ve temizlik ile ilah ve reklam vergilerini sıkıntısız bir şekilde ödemeleri ve yığılmaların önüne geçilmesi amacı ile Belediye veznelerimiz bugün ve yarın ile 29-30 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak. Dileyen vatandaşlarımız 1 Aralık tarihine kadar hafta sonları 09.00 ile 16.00 saatleri arasında veznelerimizden ödemelerini yapabilirler” açıklamasını yaptı.
 
Torba Yasa kapsamında vatandaşların Belediye’ye olan su ve vergi borçlarının da hafta sonları yapılandırılabileceğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye veznelerinin 1 Aralık tarihine kadar Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacağını vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.