Yaralılar arasında Çerkezköylü de var

Ankara Gar Meydanı'nda düzelenen Barış Mitingi öncesinde yaşanan hain terör saldırısı sonucu 86 kişi hayatını kaybederken yaralılar içerisinde Çerkezköy ve Kapaklıdan olmak üzere 2 öğretmenin de bulunduğu bildirildi

Yaralılar arasında Çerkezköylü de var
10 Ekim 2015 Cumartesi 16:33

 EĞİTİM-SEN İLE MİTİNGE GİTTİLER

 

Ankara Gar Meydanında düzenlenen Barış Mitingi sırasında yaşanan patlamanın ardından son açıklamaya göre 86 hayatını kaybederken, 24ü ağır olmak üzere 186 kişide yaralandı. 


VELİKÖY VE KARAAĞAÇ ÖĞRETMENLERİ YARALANDI


Meydandaki patlamanın ardından Tekirdağ’dan da katılım sağlayan gruplar arasından Eğitim-Sen üyelerinin de yaralandığı öğrenildi. Mitinge Eğitim-Sen ile birlikte katılanlar arasında Veliköy İlkokulu öğretmenlerinden Ayşegül Duman ve Karaağaç Ortaokulu öğretmenlerinden Gamze Dinigüzel’in de yaralılar arasında olduğu öğrenildi.


AYAĞI KIRIK AMELİYAT OLACAK

 

Eğitim-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Kamil Sarı, yaptığı açıklamada, Eğitim-Sen’e kayıtlı Çerkezköy’den Ayşegül Duman’ın patlamanın etkisiyle iki ayağında kırık olduğu ve ameliyat olacağını belirtti. Sarı, bir diğer öğretmen ise Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi’nden Gamze Dinigüzel’inde patlamada hafif yaralandığını belirtti. Eğitim Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Kamil Sarı, patlamanın 15-20 metre yakınlarında olduğunu belirtirken şu anda hastanede olduklarını ve yaralılara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Şube Başkan Kamil Sarı, “Bu saldırıyı kınıyoruz. Bizler barış için toplanmıştık. Barışa karşı olanların yapmış oldukları bu katliam bizlerin barışa karşı olan fikirlerini değiştiremeyecek.”diye konuştu. 


Haber Merkezi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.