Yaya üstgeçidi ihaleye çıkıyor

Kapaklı halkı, uzun süredir bekledikleri üst geçide sonunda kavuşuyor. Projesi Kapaklı Belediyesi tarafından hazırlanan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne sunulan modern yaya üst geçidi için 10 Nisan Pazartesi günü ihaleye çıkılıyor.

Yaya üstgeçidi ihaleye çıkıyor
04 Nisan 2018 Çarşamba 17:30

ESKİ ÜSTGEÇİT İHTİYAÇLARA CEVAP VERMİYOR
İsmetpaşa Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesi’ni birbirine bağlayan Vahit İnce Üstgeçidi’nin oldukça eskimesi ve özellikle engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermemesi nedeniyle bu bölgede yeni, modern ve tüm vatandaşların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek bir üstgeçit yapılması zorunluluk haline gelmişti.

SEÇİM VAATLERİ ARASINDA VARDI
Durumun ehemmiyetinin farkında olan ve konuyla ilgili ilk adımı 2014 seçimlerinde atan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, seçim vaatleri arasına bu bölgede yapılacak olan yeni üstgeçidi de koymuştu. Projenin hazırlanması ve Karayolları’ndan onay alınıp protokol imzalanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin proje için ihaleye çıkması beklenmişti.



BAŞKAN MANDALI’NIN ÇABALARI SONUÇ VERDİ

Özellikle engelli vatandaşların ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap vereceği şekilde tasarlanan proje için yoğun çaba harcayan, konuyla ilgili takip ve ısrarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın çabaları sonuç verdi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi modern yaya üst geçidi için ihaleye çıkma kararı aldı.

SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ
30 Nisan Pazartesi günü saat 10.00’da ihalesi gerçekleşecek olan modern yaya üstgeçidinin, vatandaşın kullanmaya başlamasıyla daha anlamlı hale geleceğini ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz, ‘İsmetpaşa ve Bahçelievler Mahallelerimizi ayıran bölgeye modern bir yaya üst geçidi yapacağız’ diyerek söz vermiştik. Çok şükür şimdi o sözümüzü tutuyoruz. Bahçelievler ve İsmetpaşa Mahallelerimizi modern yaya üst geçidimiz ile birbirine bağlıyoruz.” dedi.



GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE KARŞIDAN KARŞIYA GEÇEBİLECEKLER

Vatandaşların karşıdan karşıya geçerken tedirgin olmamalarını istediklerini kaydeden Başkan Mandalı, “Vatandaşlarımızın araçların arasında, hayatlarını riske atarak karşıdan karşıya geçmek zorunda kalıyordu. Kapaklılı hemşehrilerimiz, ihale sürecimizin tamamlanması ve yeni üstgeçidimizin yapılmasıyla bu üstgeçidimizi kullanarak karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçebilecekler.” ifadelerini kullandı.

VİZYON PROJELERİMİZİ KAPAKLIMIZA KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ
“Biz halkımızı çok seviyoruz.” diyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Onlara değer veriyor ve halkımızın yaşam standartlarını en üst seviyeye taşımak için vizyon projelerimizi Kapaklımıza kazandırmaya devam ediyoruz. Bugün, Kapaklımıza bir yatırımı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak olmak üzere, emeği geçen tüm ekibine Kapaklı halkı adına teşekkür ediyorum. Yeni yaya üst geçidimiz ilçemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.