YAZI'DAN PARTİLİLERE PİKNİKLİ TEŞEKKÜR

12 Haziran Genel Seçimleri'nde gün boyu sandık başlarında Ak Parti için nöbet tutanlar Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın verdiği piknikte yorgunluk attı. Tepe Piknik Alanı'nda Çerkezköy ve beldelerdeki Ak Partililer'in buluştuğu pikniğe bin 200 kişi katıldı. Pikniği düzenleyen Yazı, "Tüm teşkilat üyelerimize seçimde göstermiş oldukları gayretli çalışma nedeniyle teşekkür ederim" dedi

YAZI'DAN PARTİLİLERE PİKNİKLİ TEŞEKKÜR
28 Haziran 2011 Salı 00:00

Ak Parti Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı, seçimlerde milletvekilliğini kazanamazada partisinin zaferle çıkmasını kutladı. Yazı, partililerine dev bir organizasyonla Tepe Piknik Alanı'nda mangal yakıp, ziyafet çekti. Piknikte konuşan Yazı, "Tüm teşkilat üyelerimize seçimde göstermiş oldukları gayretli çalışma nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi
SANDIK GÖREVLİLERİ PİKNİKTE BULUŞTU
Ak Parti Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı 12 Haziran'da yapılan genel seçimde 'Sandık görevlisi' olan partililer ile Çerkezköy İlçe ve belde yönetim kurulu üyelerine piknikte teşekkür etti. Seçim üzeri 3. sırada olmasına rağmen milletvekili seçilmesi için gayret gösteren Ak Parti Çerkezköy İlçe teşkilatlarına 'Teşekkür' için piknik düzenleyen Sait Yazı, Teme Emlak Konutları Belediye Piknik Alanı'nda partililerini buluşturdu. Bin 200 kişilik piknikte İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ ile birlikte kurulan masaları tek tek dolaşan Sait Yazı, seçim günü sandık başlarında görev yapan partililerinin gönlünü aldı. Aileleriyle birlikte pikniğe katılan parti mensuplarına 'Afiyet olsun' diyen Sait Yazı, daha sonra kısa bir konuşma yaptı.
TÜM TEŞKİLATLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Sait Yazı'nın vermiş olduğu piknikle ilgili olarak ilk açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ, "Seçimlerde sandık başlarında gün boyu çalışan çok kıymetli arkadaşlarımıza teşekkür manasında bir yemek düzenlemeyi planlıyorduk. Mevsimin yaz olması nedeniyle yemeği pikniğe çevirdik. Özveriyle çalışan sandık kurulu üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza, yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz."dedi. Başkan Demirbağ'dan sonra Sait Yazı, pikniğe katılan partililere hitap etti. Ak Parti'nin açık arayla seçimden birinci parti çıktığını hatırlatan Sait Yazı, "Tüm Ak Partilileri kutluyorum. Arkadaşlarımızın gösterdikleri fedakar çalışmalar sonucunda partimiz Trakya'da zirveye taşımıştır. Trakya'da en iyi sonucu Çerkezköy'de elde etmemiz nedeniyle arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün Ak Parti'nin zaferini kutluyoruz."diye konuştu.
BİN 200 KİŞİ KATILDI
Öğlenden sonra başlayan pikniğe Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Sandık Görevlileri ve Kızılpınar, Karaağaç, Kapaklı, Veliköy belde yönetim kurulu üyeleri ile sandık görevlilerinden oluşan bin 200 kişi katıldı. Piknikte İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ ve pikniği düzenleyen Sait Yazı'nın yanı sıra Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır ve belde başkanları hazır bulundu. Mangal ziyafetinde bol bol Ak Parti şarkıları çalıp söylendi.

URFA'NIN ŞANLI KEBAPÇILARI
Ak Parti eski İlçe Başkanı ve 12 Haziran Genel Seçimleri'nde Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın düzenlediği 'teşekkür' pikniğini öne çıkanları arasında Şanlı Urfa Kebap Salonu'nu kebapçıları oldu. Şanlı Urfa Kebap Salonu'nun Patronu Sait Tabela beraberinde 8 kişilik ekibiyle  bin 200 kişiyi unutulmaz bir mangal keyfi yaşattı. Beşer metre uzunluğundaki üç mangalda pişen etler, sıcak sıcak servis edilirken yiyenlere parmak ısırttı! Piknikte tam 500 kilo et tüketildi. 200 kilogram kanat, 300 kilogram köftenin mangal yapıldığı piknikte 1 ton karpuz, 1.5 tonda ayran ve kola tüketildi. 500 kilogram salata yapan Şanlı Urfa Ekibi, lezzetli köftelerine çabuk ve düzenli servislerini de ekleyerek takdir topladı.
Öte yandan bin 200 kişilik mangal keyfinin diğer bir özelliği de Tepe Piknik Alanı'na kurulan 300 masa ve bin 200 sandalye ile herkese lokanta ortamı sağlandı. Tatlı Kardeşler Organizasyon tarafından kurulan masa ve sandalyeler pikniğin sonunda toplandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.