Yeni dönemin ilk toplantısı yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı, 30 Mart Yerel Seçimlerin ardından Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini kazanan Vahap Akay Başkanlığı'nda bugün yapılacak. Belediye Meclis Salonu’nda saat 14.30'da yapılacak olan toplantıda 21 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanacak

Yeni dönemin ilk toplantısı yapılıyor
12 Nisan 2014 Cumartesi 07:56

TOPLANTI SAAT 14.30'DA BAŞLAYACAK
Çerkezköy Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısı bugün saat 14.30'da yeni Başkan Vahap Akay Başkanlığı'nda toplanacak. 21 gündem maddesinin görüşüleceği toplantıda ilgili komisyonların üye seçimleri ile Meclis Başkan Vekilleri de belirlenecek. Toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından ilk olarak Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi yapılacak. Daha sonra sırasıyla Divan Katipliği seçimi, Encümen Üyeleri seçimi, İmar Komisyon Üyeleri seçimi, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri seçimi, Tarife Komisyon Üyeleri seçimi, Marmara Belediyeler Birliğine Birlik Meclis Üye seçimi, Doğu–Batı Trakya Belediyeler Birliğine Birlik Meclis Üye seçimi, Trakya Kalkınma Birliğine Birlik Meclis Üye seçimi ve Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ nün 01.04.2014 gün ve 1004 sayılı Çiftçi Malları Koruma Meclisine Üye seçiminin müzakeresi görüşmeye alınacak.
DENETİM KOMİSYON RAPORLARI MECLİSE SUNULACAK
Toplantının devamında ise, Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nın 2013 yılı Denetim Komisyon Raporu’nun sunulması, Kızılpınar Belediye Başkanlığı’ nın 2013 yılı Denetim Komisyon Raporunun sunulması, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığının 02.04.2014 gün ve 115.13.791-841.01-1 sayılı Bütçelerin Revize edilmesi hakkında yazılarının müzakeresi, 6183 Sayılı Kanun’un 90. maddesi gereğince 1 adet Meclis Üyesinin aynı kanunun 91. maddesi gereğince satışa çıkarılacak gayrimenkuller için görevlendirilmesinin müzakeresi, Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri Yönetmeliği’nin 7. maddesine göre oluşturulacak Çerkezköy İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyeti’nde görev yapacak Üye seçimi ve Çerkezköy Kaymakamlığı Endüstri Meslek lisesi Halk Oyunları ve Spor Kulübü Derneği’ nin 09.04.2014 gün ve 02 sayılı festivale katılım görevlendirmesi Hususi Damgalı Pasaport alınması hakkında yazılarının müzakeresi.
KIZILPINAR VE VELİKÖY'ÜN FAALİYET RAPORLARI GÖRÜŞÜLECEK
Çerkezköy Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında son olarak, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Meclis Üyesi’nin Meclisin bilgisine sunulması ile aylık ödeneğinin tespitinin müzakeresi, Veliköy Organiye Sanayi Bölgesi nin 09.04.2014 gün ve 2014/539 sayılı Müteşebbis Heyet Üyeleri hakkında yazılarının müzakeresi, Çerkezköy Veliköy-Yalıboyu Islah Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın 09.04.2014 gün ve 2014/98 sayılı Müteşebbis Heyet Üyeleri hakkında yazılarının müzakeresi, Çerkezköy Belediye Başkanlığı’nın 2013 yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, Veliköy Belediye Başkanlığı’ nın 2013 yılı Faaliyet Raporu ile Kızılpınar Belediye Başkanlığı’ nın 2013 yılı Faaliyet Raporu görüşülerek karara bağlanacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.