Yeni Emniyet Müdürünün tutumu ne olacak? ​

Yapımı yüzde 99.8 tamamlanan ancak Çerkezköy eski İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’nun geçici kabule bir türlü yanaşmamasından dolayı faaliyete geçemeyen TEDES ve KGYS için yeni İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi’nin nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor

Yeni Emniyet Müdürünün tutumu ne olacak? ​
31 Ekim 2018 Çarşamba 21:31

SERDAR KURTOĞLU YANAŞMAMIŞTI
Hatırlanacağı üzere, Çerkezköy eski İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğul, görevde olduğu süre boyunca bahse konu proje kapsamında yapılan KGYS’yi kullanmış ancak projenin geçici kabulü için somut bir adım atmamıştı. Hatta Kurtoğulu’nun, projeyi yapan yüklenici firmanın bir zamanlar FETÖ soruşturması geçirmesini bahane ederek geçici kabule yanaşmadığı söylentileri dolaşmaya başlamıştı.

MURAT SEVGİ’NİN YAKLAŞIMI MERAK EDİLİYOR
Serdar Kurtoğlu’nun Çorlu Emniyet Müdürlüğü’ne, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne de Murat Sevgi’nin atanmasının ardından gözler şimdi de Murat Sevgi’ye çevrildi. Uzun zamandır sürüncemede olan konuya, yeni İlçe Emniyet Müdürü’nün ne şekilde yaklaşacağı merak konusu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.