Yeni Otogar'ın açılması KGM heyetinin onayına kaldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Yolu üzerinde yapılan yeni Otogar’ın Karayolları Genel Müdürlüğü’nden gelecek olan heyetin yapacakları incelemenin ardından onay verildiği taktirde açılacağı ifade edildi.

Yeni Otogar'ın açılması KGM heyetinin onayına kaldı
05 Nisan 2014 Cumartesi 07:40


ANKARA'DAN GELECEK HEYETİN ONAYINA KALDI
Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Yolu üzerinde yapılan yeni Otogar açılmayı bekliyor. Projesi Çerkezköy Belediyesi eski başkanı Ali Ertem’in hazırladığı Çerkezköy Otogarı son olarak yapılan sinyalizasyon altyapısı ve kavşağıyla tamamlandı. Çevre düzenlemesinin ve aydınlatılmasının da yapıldığı Otogar için Karayolları Genel Müdürlüğü’nden gelecek olan heyetin onay vermesi bekleniyor.
OTOGAR MERKEZİ BİR KONUM KAZANACAK
2 bin 720 metre kapalı alana sahip olan yeni Otogar Binası’nın etrafına 180 metrelik istinat duvarı yapılırken, Çerkezköy Şehirlerarası Otogarı'nda toplam 10 adet yazıhanenin yanı sıra 5 adet dükkan, cafe, mescit, abdesthane, berber, terzi, sağlık birimi, çocuk bakım odası gibi birimler yer alacak. Yeni Otogar Binası'nın modern ve konforlu olacağını belirten yetkililer ayrıca modern mimarisi ile ilçeye ayrı bir hava katacağını belittiler. Kızılpınar ve Veliköy'ün de Çerkezköy'e bağlanması ile birlikte yeni Otogar'ın daha merkezi bir konum kazandığı ifade edildi.
KÖY MİNİBÜSLERİ DE YENİ OTOGARI KULLANACAK
Yapılacak olan Çerkezköy Şehirlerarası Otogarı'nda 10 otobüsün aynı anda peronlara yanaşarak, yolcu indirip-bindireceğini ifade edilirken, Köy Minibüslerinin de yeni Otogarı kullanacağını belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
acılış kime yakışır - 10 yıl önce
akparti metro nülifer kamilkoç pamukkale çümbür çemaat.
Avatar
esnaf - 10 yıl önce
halka hizmet denmiş! nesi halka hizmet? nasıl gidecek bu halk bu otogara? köy münübüsü denmiş! köy kalmadı hepsi mahalle oldu. ne yani karaağaça gitmek için millet şehir dışına otogara mı gidecek? vatandaşa kolaylık değil işkence resmen! seçime 1 sene kala apartopar plansız program yapılmış yerede hizmet diyene ne desem bilemedim! koca çerkezköyde yermi yoktu şehir dışına otogar yapıldı?
Avatar
Şemsettin ÖZTÜRK - 10 yıl önce
halka hizmet hakka hizmetse bu otogar en kısa zamanda açılmalı ve halka hizmet vermeye başlamalıdır.