Yerüstü konteynırları geliyor

Çerkezköy Belediyesi caddeleri yerüstü çöp konteynırlarına kavuşuyor. İthal yerüstü çöp konteynırlarının siparişleri verildi ve yeni konteynırların ilk postasının 1 – 2 gün içinde Çerkezköy Belediyesi’ne teslim edilmesi bekleniyor

Yerüstü konteynırları geliyor
09 Ağustos 2015 Pazar 14:51

 YENİ KONTEYNIRLARIN SİPARİŞLERİ VERİLDİ

2 buçuk yıldır kullanılan ve ihale sürecinde tanesi 12 bin 450 TL’den 30 tanesine toplamda 373 bin 500 TL ödenen yeraltı çöp konteynırları çürüme, bozulma gibi nedenlerle yerlerini yerüstü çöp konteynırlarına bırakıyor. Siparişi verilen yerüstü konteynırları yakın zamanda Çerkezköy Belediyesi’ne teslim edilecek ve değişim başlayacak.

İLK OLARAK ARIZALI KONTEYNIRLAR DEĞİŞTİRİLECEK

Konteynırların değişimi öncelikle arızalı konteynırlardan başlayacak. Kullanılamayacak durumda olan yeraltı çöp konteynırlarının değiştirilmesinin ardından sıra  yer altı trafiği nedeniyle yerin altına tam olarak oturtulamamış ve bir kısmı yerin üstünde kalan yaklaşık 5 konteynırın kaldırılmasına gelecek.

ESKİ KONTEYNIRLAR SİTELERE YERLEŞTİRİLECEK

Yeraltı konteynırlarının tamamının değişmeyeceğini, kullanılabilir durumda olanların yerlerinde kalacağını belirten Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, değişimi yapılan yeraltı çöp konteynırlarının tamir edilip yeniden kullanılabilecek duruma getirilebilenlerini büyük sitelerin bulunduğu alanlara yerleştirerek tekrar kullanacaklarını açıkladı. Böylelikle site alanlarında standart çöp konteynırlarının kapladığı alanların azaltılması ve değişimi yapılmış yeraltı çöp konteynırlarının çöpe gitmemesi hedefleniyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.