Yıkım işlemi bir ay daha uzadı

Vericilerin, TV ve Radyo Verici Kulesi’ne taşınması için son gün 1 Mart olarak açıklanmış ancak RTÜK’ün eski kulede bulunan emisyon cihazının yeni kuleye nakledilmeden nakil işleminin gerçekleştirilemeyeceği ifade edildi. Yapılacak olan nakil işlemiyle birlikte yıkım işleminin bir ay daha uzatıldığı öğrenildi

Yıkım işlemi bir ay daha uzadı
06 Mart 2016 Pazar 16:23

SON GÜN 1 MART OLARAK AÇIKLANMIŞTI

Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi Kartalkaya Mevkii’nde bulunan 240 ada 45 nolu parsele yapımı tamamlanan 70 metre yüksekliğindeki yeni TV ve Radyo Verici Kulesi’ne taşınmak için son gün 1 Mart olarak açıklanmıştı. 1 Mart Salı gününe kadar İstasyon Mahallesi Yücel Sokak’ta bulunan ve sokak sakinlerinin sık sık şikayet ettiği TV ve Radyo Verici Kulesi’nde bulunan vericilerin yeni kuleye taşınması gerekiyordu.

SÜRE BİR AY DAHA UZADI

Çerkezköy Belediyesi yetkilileri yapmış olduğu açıklamada, “Vericilerin taşınmasıyla ilgili muhataplara yazılarımızı gönderdik ve normalde 1 Mart tarihine kadar vericilerin taşınma işleminin tamamlanması gerekiyordu. Yaptığımız yazışmalar kapsamında RTÜK’ün eski kulede emisyon cihazı olduğu ifade edildi ve yapılacak olan taşıma işleminin ardından yıkım işlemini gerçekleştirebileceğiz. Emisyon cihazının nakledilmesi ve yeni vericinin yollarının açılması işlemleri biraz uzattı. Yağmurlardan dolayı yol yapamadık ve biraz sıkıntı çekiyoruz. Bir ay daha süre uzayacak. Önemli olan RTÜK’ün emisyon cihazını taşımak. Yazışmalar yapıldı ve gelecek cevabın ardından cihaz takılaca” denildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.