Yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy’ün muhtelif noktalarında yol ve kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.

Yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Kasım 2019 Pazartesi 11:21

Gelen talepler ve ekipler tarafından yapılan incelemeler kapsamında çeşitli noktalarındaki yol ve kaldırım yapım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimiz, bugün de Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak’ta yol yapım çalışması yaptı. Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yapılaşmanın hızla arttığı Cumhuriyet Mahallemizde Çağlayan Sokak’ta 3 bin 500 metrekare stabilize yol yapılmış olacak” dedi.
ONARIM YAPILIYOR
   Cumhuriyet Mahallemizde tespit edilen noktalarda yol onarım çalışmalarının da sürdüğünü sözlerine ekleyen Akay, “Yol onarım çalışmalarında da 50 ton asfalt kullanılmıştır. Bundan sonraki süreçte de ihtiyaç duyulan noktalarda yol ve kaldırım yapım, bakım ve onarım çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.