Z Kütüphanesi açıldı

YKK Fabrikasının katkılarıyla Nurullah Narin Ortaokulu’nda Z (zenginleştirilmiş) Kütüphanesi açıldı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “YKK fabrikası her dönem eğitime destek olmaya devam ediyor. 39 bin TL’ye mal olan yeni kütüphanenin okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi

Z Kütüphanesi açıldı
10 Şubat 2016 Çarşamba 15:54

KATILIM YOĞUN OLDU

Nurullah Narin Ortaokulu’nda Z Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. Dün saat 09:30’da düzenlenen açılış programına Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksel Söylemez, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren YKK Fabrikası’nın Fabrika Müdürü Hirohisa Saida, Fabrika Genel Müdürü Cezmi Baykal, Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

39 BİN TL’YE MAL OLDU

Z Kütüphanesi’nin Nurullah Narin Ortaokulu için ihtiyaç olduğunu ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ”Katkıları nedeniyle YKK Fabrikası Yönetimine teşekkür ediyorum. YKK Fabrikası her dönem eğitime destek veriyor. YKK Fabrikası daha önce özel bir eğitim kurumuna laboratuar, Tepe İlköğretim Okulu’na Bilgisayar Laboratuarı, Veliköy Belediyesi Ortaokulu’na Bilişim Sınıfı kazandırdı. Şimdi de kendilerinin desteği ile Nurullah Narin Ortaokulu’na kazandırılan Z Kütüphane’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Kütüphanemiz 39 bin TL’ye mal oldu” diye konuştu.

DİĞER FİRMALARIN DA DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

Kaymakam Kubilay konuşmasının devamında Çerkezköy’de her yıl öğrenci sayısına yaklaşık 3 bin öğrenci eklendiğini belirterek, “Öğrenci sayımız her geçen yıl artıyor. Artışa bağlı olarak devletin yatırımlarına ek olarak hayırsever ile özel kurum ve kuruşların katkılarını önemsiyoruz. YKK Fabrikası’nı Çerkezköy’de örnek bir firmadır. Çerkezköy’de hem uluslar arası hem de ulusal düzeyde önemli firmalar faaliyet gösteriyor. Diğer firmaların da katkılarını bekliyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Konuşmaların ardından davetliler kurdele kesimi yaparak, yapımı tamamlanmış olan Kütüphaneyi dolaştılar. Ziyarette, Nurullah Narin Ortaokulu öğrencilerinden Yıldız Kayacı ile Mustafa Tunç, kaleme aldıkları kitapları protokol üyelerine hediye etti. Bir süre öğrencilerin yazdığı kitapları inceleyen Vali Salihoğlu öğrencilere başarılar diledi. Salihoğlu ayrıca, Anadolu Yıldızlar Şampiyonası’nda başarı sağlayan öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.