Zabıta Müdürlüğü yeni yerinde

Çerkezköy Belediye Binası Zemin Kat'ta hizmet veren Zabıta Birimi, Gazi Osman Paşa Mahallesi Başarır Sokak No:18 (Yunus Emre Parkı yanı ve Dekor Düğün Salonu arkası) adresine taşındı.

Zabıta Müdürlüğü yeni yerinde
30 Mart 2016 Çarşamba 07:47

BAŞKAN AKAY ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından GOP Mahallesi Başarır Sokak'ta yapılan yeni binada bundan sonra Çerkezköy halkına hizmet vermeye devam edecek olan Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, hizmetlerin aksatılmadan, vatandaşları mağdur etmeden sürdürülmesini istedi.

YENİ YERLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Zabıta Müdürü Kenan Erez'den yeni yer ile ilgili bilgileri alan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Zabıta Müdürlüğü çalışanları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

İLETİŞİM

Çerkezköylü vatandaşlar Gazi Osman Paşa Mahallesi Başarır Sokak'taki yeni adresine taşınan Zabıta Müdürlüğü’ne 0 282 726 57 44 numaralı telefondan ve 726 64 39 numaralı fakstan ulaşabilirler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.