Zafer Bayramını kutluyoruz

30 Ağustos Zafer Bayramı Çerkezköy ve Kapaklı’da düzenlenecek bir dizi etkinliklerle kutlanacak

Zafer Bayramını kutluyoruz
29 Ağustos 2016 Pazartesi 22:10

TÖREN CUMHURİYET MEYDANINDA GERÇEKLEŞECEK
 
Çerkezköy'de saat 09:00'da Cumhuriyet Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni  gerçekleşecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı, 09:30 da Kaymakamlık Makamında, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'ın, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte tebrikleri kabul etmesi ile devam edecek ve saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erecek.
 
BELEDİYE YÜRÜYÜŞ DÜZENLEYECEK


Çerkezköy Belediyesi tarafından ise 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi kapsamında yürüyüş düzenlenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Demokrasi Gecesi  saat 19.30’da Belediye Meydanı’nda başlayacak. Daha sonra ise Vatan Size Minnettar Anıtına  kortej yürüyüşü gerçekleşecek. Düzenlenecek gecede sinevizyon gösterileri, ses, ışık, havai fişek ve lazer gösterileri de gerçekleştirilecek.
 
KAPAKLI'DA KUTLAMALAR 11.00'DE BAŞLAYACAK
 
30 Ağustos Zafer Bayramı Kapaklı'da ise kutlama saat 11.00'da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Saygı Duruşu akabinde okunacak İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Baş. Çavuş Tekin Oruç tarafından yapılacak. Programda daha sonra Kapaklı Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı halkın bayramını kutlayacak.
 
Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.