Ziller eğitim için çalıyor

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre bugün okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 31 bin 463 öğrenci için ders zili çalıyor

Ziller eğitim için çalıyor
28 Eylül 2015 Pazartesi 08:19

31 BİN 463 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPACAK

2015-2016 Eğitim ve öğretim yılı için Çerkezköy’de bugün ziller çalıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre itibariyle okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 31 bin 463 öğrenci ders başı yapacak.

EĞİTİM ÖĞRETİM BAŞLIYOR

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bin 816 okul öncesi öğrenci, 10 bin 525 ilkokul öğrencisi, 9 bin 256 ortaokul öğrencisi ve 9 bin 71 lise öğrencisinin bugün itibariyle ders başı yapacağı ifade edildi. Diğer yandan 130 özel eğitim öğrencisi ve 665 mesleki eğitim öğrencisinin de bugün itibariyle eğitim ve öğretime başlayacakları ifade edildi.

ÖĞRENCİ SAYILARI İLERLEYEN GÜNLERDE NETLİK KAZANACAK

2015-2016 eğitim öğretim yılında Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 31 bin 463 öğrenci için ders zilinin çalacağını ifade eden yetkililer, öğrenci sayılarında ki kesim rakamlarının oluşan nakillerle birlikte ilerleyen günlerde netlik kazanacağını söylediler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.