‘Zoraki Damat’ büyük beğeni topladı

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Zoraki Damat’ isimli tiyatro oyununa Çerkezköy halkı büyük ilgi gösterirken, tiyatro sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı

‘Zoraki Damat’ büyük beğeni topladı
10 Nisan 2015 Cuma 18:25

 ÇOK SAYIDA TİYATRO SEVER KATILDI

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen kültür sanat etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde ‘Zoraki Damat’ adlı oyun sahnelendi. Saat 20.00’da başlayan tiyatro oyununa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile eşi Güliz Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ile Atilla Can, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kuş, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Özlemiş Alaca, CHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeleri ile çok sayıda tiyatrosever katıldı.

ÇOĞU VATANDAŞ AYAKTA İZLEMEK ZORUNDA KALDI

Ayşen Gruda, Ümit Yesin, Somer Karvan, Şebnem Zorlu, Yeliz Tozan, Suat İnal gibi ünlü oyunculardan oluşan 2 perdelik romantik komedi dalındaki oyuna vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Salona kapasitesinin üzerinde izleyici gelince çok sayında sanatsever oyunu ayakta ve basamakların üzerinde izlemek zorunda kaldı.

OYUNCULAR İZLEYENLERİN BÜYÜK BEĞENİSİNİ KAZANDI

Oyunun başlamasıyla birlikte izleyenleri sık sık güldürerek eğlendiren ve sosyal mesajları ile zaman zaman düşünmeye sevk eden oyun, hem metni hem de oyuncuların performansı ile göz doldurdu.
Yaklaşık iki saat süren tiyatro oyununda alkışlar hiç susmazken oyuncular izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

VAHAP AKAY EKİBE ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

Oyunun son bulmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediyenin düzenlemiş olduğu bu etkinliğe yoğun katılımdan dolayı tiyatro severlere teşekkür ederken, İstanbul Jest Tiyatro Ekibine ise izleyenleri kahkahaya boğan bu oyun için şükranlarını sundu. Akay daha sonra ünlü oyuncu Ayşen Gruda ve ekibine çiçek takdim etti.

OYUNUN KONUSU

Zoraki Damat adlı tiyatro oyununun konusu ise; “Yeğenini evlendirmek isteyen bir hala ve her oyundan habersiz damat adayı Burhan’ın etrafında dönmektedir. Çılgın hala Mürüvvet'in kararı kesindir. Avukat yeğeni Şebnem'i o istemese de, yıl bitmeden evlendirecektir. Gözüne kestirdiği koca adayı da, olaydan habersiz, mali danışmanı Burhan'dır. Operasyon için düğmeye basan Mürüvvet halanın araçı, yıllardır her işine koşan Cabbar'dır. Bakalım, Burhan'la evlilik hayali kuran nişanlı Pınar, bu aşk çetesinin oyununu bozup, müstakbel eşini kurtarabilecek midir? Olur ya, işler ters giderse hala kuaförü Seyfi'yi B planı olarak tutmaktadır” 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.