PAZARLIK SURETİYLE TAŞINMAZ HİSSESİNİN SATIŞ İLANI ÇERKEZKÖY SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU’NDAN

DOSYA NO:2013/312 Esas

PAZARLIK SURETİYLE TAŞINMAZ HİSSESİNİN SATIŞ İLANI ÇERKEZKÖY SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU’NDAN
15 Mart 2014 Cumartesi 08:22

PAZARLIK SURETİYLE TAŞINMAZ HİSSESİNİN SATIŞ İLANI
ÇERKEZKÖY SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU’NDAN
    DOSYA NO:2013/312 Esas
    Çerkezköy 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2013/213 D.İş., 2013/213 Karar sayılı ilamı ile onaylanan, Çerkezköy Sulh Hukuk Mahkemesi’nin 2013/312 Esas, 2013/594 Karar sayılı ilamı ile pazarlık usulü satışına karar verilen taşınmaz hissesinin,
    Tapu Kaydı: Tekirdağ İli Çerkezköy İlçesi Karaağaç köyü Eskibağlar mevkii 95/9307 Cilt 554 ada 3 parsel, 7.342,33 m2 arsa üzerindeki kısıtlının 1/5 hissesi.
    Özellikleri: Taşınmaz arsa vasıflı olup, sanayi imar planı dahilindedir. Üzerinde değer artırıcı herhangi bir unsur bulunmamaktadır. Düz bir zemin toprak dolgusu yapılmıştır. Taşınmazın kısıtlının hissesine düşen 1/5 hissesi satılacaktır.
    Kıymeti:183.558,25 TL. den aşağı olmamak üzere pazarlıkla satılacaktır.
    SATIŞ ŞARTLARI VE GÜNLERİ;
    1-)Yukarıda ayrıntıları ile belirtilen taşınmazın satışı 19.03.2014 günü, saat 15.00’den 15.10’a kadar, Çerkezköy Adalet Sarayı Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürlüğü-Çerkezköy/TEKİRDAĞ adresinde pazarlık suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada teklif edilen değer 183.558,25 TL. den fazla olmak ve rüçhanlı alacaklılar varsa bunların alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile katılımcılar ile yapılacak pazarlık sonucu en çok fiyat verene ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmassa satış yapılmayacaktır.
    2-)Artırma için teklif muayyen para olmalıdır. Şart ve kayıt kabul olunmaz. Teklifler kapalı zarf usulü alınarak tutanağa geçirilmek suretiyle yapılır.
    3-)Satışa vasinin de hazır bulunması şartı ile enaz üç isteklinin katılımı ile başlanacaktır. Satış pazarlıkla yapılacağından satışa katılacakların/vekillerinin dairede hazır bulunması zorunludur. Satış işleminden sonra ihale vesayet makamının onayına sunulacaktır. Taşınmazın pazarlık sonucu en yüksek bedeli verene devir ve teslim edilebilmesi için vesayet makamının ihaleyi on gün içinde onaylaması gerekir. Alıcının, satış bedelini, KDV ve damga vergisini, ihalenin onaylanması koşuluyla ihale tarihinden itibaren on gün içinde ödemesi gerekir.
    4-)İhale damga resmi KDV tapu alım-satım harcı ve masrafları alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.
    5-)Taşınmazların alıcı adına tescili için hakim tarafından tapuya, ihale tutanağının onaylı bir örneği de eklemek suretiyle tezkere yazılır.
    6-)Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.12.03.2014
Satış Memuru
Yazı İşleri Müdürü - 66613                        BSN-96

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.