1 günde 2 başarılı kalp ameliyatı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun 1 gün içerisinde yaptığı iki başarılı müdahale ile hastalarını hayata tutundurmayı başardı

1 günde 2 başarılı kalp ameliyatı
27 Kasım 2015 Cuma 16:37

ACİL OLARAK AMELİYATA ALINDI

İlk olarak hastaneye 02.00 sularında göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye gelen 60 yaşındaki hastaya, durumu ağırlaşınca acil müdahalede bulunan Dr. Coşkun, durumu şu şekilde anlattı: “Gece saatlerinde kalp krizi ile hastanemize gelen hastamızı tedavi altına aldık. İlk olarak anjiyo yaptığımız hasta daha sonra fenalaşınca acil olarak hastayı ameliyata almak zorunda kaldık. Yaklaşık 4 buçuk saat süren bu ameliyat gayet başarılı şekilde gerçekleşti.”

İKİNCİ HASTA DA HAYATA TUTUNDU

Başarılı geçen operasyonun ardından ekibiyle birlikte kahvaltıya gittiklerini belirten Dr. Coşkun, kahvaltı esnasında ikinci kalp krizi vakasının haberini aldıklarını belirtti. Kahvaltıdan acil bir şekilde kalkarak hastaneye giden Dr. Coşkun ve ekibi, kalp krizi ile hastaneye gelen hastanın kabinin durmasıyla birlikte ilk müdahalenin ardından hastayı acil olarak ameliyata aldı. Yaklaşık 3 buçuk saat süren operasyonun ardından 43 yaşındaki ikinci hastasını da hayata bağlayan Dr. Coşkun, hastanın sağlığının iyi durumda olduğunu kaydetti.

İKİ BAŞARILI AMELİYAT

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan Coşkun son olarak, “Yaptığımız iki başarılı ameliyat bize şunu gösteriyor ki Çerkezköy’de artık açık kalp ameliyatlarını gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız iki başarılı ameliyat ile Çerkezköy’ü kalp krizlerinde sürekli sevk veren bir yer olmaktan çıkarttık. Bundan sonra açık kalp ameliyatları hastanemizde yapılabilmektedir.” ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.