15’inci eğitim de sona erdi

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, anne – baba adaylarına Doğuma Hazırlık Eğitimlerine devam ediyor. 15’inci eğitimin de sonlanmasıyla katılımcılar belgelerine kavuştu

15’inci eğitim de sona erdi
19 Mart 2018 Pazartesi 14:06

KATILIM BELGELERİNİ ALDILAR
Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin 15’incisini düzenlediği doğuma Hazırlık eğitimimizi de katılımcı anne baba adaylarıyla tamamlandı. Eğitime geldiklerinde akıllarında birçok soru ve korku olduğunu ifade eden katılımcı anne – baba adayları, durumlarını paylaşarak eğitim veren uzmanlardan aldıkları yanıtlarla daha rahat ve kolay bir doğuma hazır hale geldiklerini ifade ettiler. 4 hafta süren eğitimin son haftasında, katılımcı anne - baba adaylarına katılım belgesi verildi.
KATILIMCI UZMANLAR
Doğuma Hazırlık Eğitiminin 16’ncısını düzenleyecek olan Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde eğitimlere Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Nevzat Koç, Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Yaşar Pala, Ebe Seher Elibol, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr Veysel Öz, Psikolog Aslı Çağla Çakıcı, Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Sinem Kaya, Ebe Kübra Ocak ve Ebe Kezban Kaya katılım gösteriyor.
16. SINIF KAYITLARI ALINIYOR
16. sınıf için kayıt bırakmak isteyenler 0282 726 0 555 numarayı arayarak ya da Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama birimine gelerek  kayıt olabilirler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.