2007’den bu yana MEDİSİMA

2007 senesinde Çerkezköy’de iki kardeş hekim tarafından kurulan MEDİSİMA Medikal Ozon ve Lazer Estetik, Antiaging Ltd Şti faaliyetini Medikal Estetik ve AntiAging alanında başarıyla sürdürüyor. Bu amaçla Özel MEDİSİMA Polikliniği ile başlayan hizmetler; 2015 yılında Nişantaşı, 2017 yılında da Etiler Kliniği’yle devam ediyor. MEDİSİMA, Ameliyatsız Estetik, Rejenerativ Estetik, Lazer Epilasyon ve Medikal Ozon tedavileri ile sağlıklı güzelleşmeyi hedefliyor.

2007’den bu yana MEDİSİMA
27 Aralık 2017 Çarşamba 14:04

DR. YAVUZ TUNÇ KİMDİR?
 •Medikal Estetik Hekimi, Ozon Terapi ve Mezoterapi Uygulayıcısı
•Medikal Estetik Uygulama Sertifikası (T.C. Sağlık Bakanlığı 2005)
•European Cooperation of Medical Ozone Societies - Avrupa Ozon Diplomaları (2006, 2007, 2009, 2011)
•Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Sağlık Bakanlığı Onaylı Mezoterapi ve Ozonterapi Uygulama Sertifikası (2016)
•Medikal Estetik, Ameliyatsız Estetik ve Ozon Tedavileri alanında 2005 yılından bugüne ve halihazırda yurt içi ve yurt dışı kaynaklı pek çok ileri seviye eğitim ve uygulamalara katılarak medikal estetik alanındaki güncel tıbbi gelişmeleri yakından takip etmekte ve bir kısmında eğitmen (MESTDER Medikal Estetik Yönüyle Yüz Kadavra Eğitimleri) olarak da katkıda bulunmaktadır.
•PRP’den CGF (Konsantre Büyüme Faktörleri) eldesini Ozon ve vortex yöntemiyle sağlayarak 2008 yılından bu yana medikal estetikte cilt gençleştirme, leke tedavileri, cilt ve doku (eklem-kas-tendon) tamiri-yenilenmesi-regenerasyonu amaçlı olarak ülkemizde ve dünyada ilk uygulayan hekimlerdendir.
•Plexr Plazma tedavisi ile Ameliyatsız Alt-Üst Kapak Estetiği ve Kırışıklık Tedavilerinin, Türkiye'deki ilk uygulayıcılarındandır
•Ameliyatsız İp Yöntemleriyle Yüz -Boyun Germe uygulamalarını 2011 yılından buyana sürdürmektedir
•Ultrasonik Yüz ve Boyun Germe ( HIFU-Ultherapy) tekniğini 2013 yılından buyana uygulamaktadır
ÖZEL MEDİSİMA POLİKLİNİĞİ’NDE HANGİ HİZMETLER VERİLİYOR?
Tüm uygulamalar Ameliyatsız Estetik, Medikal Estetik yöntem ve teknikleriyle yapılıyor. Dolgu, Botoks, Mezoterapi, Nöroproloterapi, Ozonterapi, İple Yüz Askılama-Boyun Germe, Lazer Epilasyon, Ultherapy HIFU, Multipolar Rf, PLEXR Plazma Teknolojileri kullanılarak sağlıklı güzelleşme hedefleniyor. Bu amaçla; Botoks, Mikro-Meso Botoks, Dudak dolgusu, Gözaltı ışık dolgusu, Çene - yanak dolgusu, İplerle Ameliyatsız Yüz-Boyun Germe, Ultrasonik Yüz-Boyun Germe, Plexr ile Alt Üst Gözkapağı Estetiği, Lazer Epilasyon, Plexr ve Lazerle Leke, Ben, Dövme Silme Tedavileri, Lazerli Karbon Peeling, Multipolar Radyofrekans ile Bölgesel Zayıflama ve Medikal Ozon Terapieri uygulanıyor.
Detaylı bilgi için www.medisima.com
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.