​256 çocuk sünnet ettirildi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları hastanede ziyaret etti

​256 çocuk sünnet ettirildi
24 Temmuz 2017 Pazartesi 13:52

SÜNNET OLAN ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnet edildiği Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Burada Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından karşılanan Başkan Akay, daha sonra sünnet olan çocukları odalarında ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun temennisinde bulundu.
TÜM OPTİMED AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi işbirliği ile ilçe genelinde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının 4 yıldır sünnet ettirildiğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler. Ayrıca Optimed ailesine ve tüm hastane çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Son 4 yıldır bizlere çocuklarımızın sünnet ettirilmesi konusunda destek oluyorlar. Çerkezköy’ün çocuklarına sahip çıkıyorlar” ifadelerini kullandı.
OPERASYONLAR UZMAN DOKTORLAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Sünnet operasyonlarının uzman doktorlar tarafından gerçekleştirildiğini belirten Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ise “Bu yıl sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında toplam 256 çocuğumuzu hiçbir karşılık beklemeden sünnet ettirdik. Bu çocuklarımızdan 12’si, bazı sağlık problemleri nedeniyle ameliyat ile sünnet oldu” açıklamalarında bulundu.
OPTİMED AİLESİNDEN BAŞKAN AKAY’A VE BASIN MENSUPLARINA SÜRPRİZ
Sünnet olan çocukların ziyaret edilmesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve basın mensupları için bir sürpriz hazırladıklarını belirten Op. Dr. Recep Çalışkan, “Hem Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın doğum gününü, hem de basın mensuplarımızın 24 Temmuz Dünya Basın Günü’nü kutlamak istedik” dedi.
PASTA KESTİLER
Hazırlanan sürpriz için Optimed ailesine teşekkür eden Başkan Akay da “Hem 24 Temmuz Dünya Basın Günü, hem doğum günümü, hem de Optimed Hastanesi’nin kuruluşunun 10’uncu yıldönümünü hep birlikte kutlamış olalım” dedi. Konuşmaların ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, basın mensupları ile birlikte özel olarak hazırlanan pastayı kesti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AYŞEGÜL - 7 yıl önce
İYİ ÇALIŞMALAR ESNAFLARIN KALDIRIM İŞGALLERİ YÜZÜNDEN YÜRÜYEMEZ HALE GELDİK
ŞERİFOĞLU PASTANESİ MEGA SHOP ŞANLIURFA VB GİBİ ESNAFLAR KALDIRIMLARA MASA SANDALYE KOYDUĞU İÇİN RAHATSIZIZ DUYARLI OLMANIZI ARZ EDERİZ