Belediye personeline ilk yardım eğitimi

Çerkezköy Belediyesi personeline, meydana gelebilecek iş kazalarında erken ve bilinçli müdahalelerin yapılabilmesi amacıyla ‘İlk yardım Eğitimi’ verildi.

Belediye personeline ilk yardım eğitimi
20 Kasım 2017 Pazartesi 13:02

ÇEŞİTLİ KONULARDA İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

MED Akademi İlk yardım Eğitim Merkezi İlk Yardım Eğitmeni İhsan Yüksel Karaaslan tarafından Çerkezköy Belediyesi Eğitim Salonu’nda verilen eğitimde Belediye personeline ‘Temel İlk Yardım Eğitimi’ kapsamında genel ilkyardım bilgileri verildi. Belediye personeline ayrıca ‘Hasta / yaralının ve olay yerinin değerlendirilmesi’, ‘Temel yaşam desteği’, ‘Kanamalarda ilk yardım teknikleri’, ‘Yaralanmalarda ilk yardım teknikleri’, ‘Yanık, donma ve sıcak çarpmalarında ilk yardım teknikleri’, ‘Kırık, çıkık ve burkulmalarda ilk yardım teknikleri’, ‘Bilinç bozukluklarında ve zehirlenmelerde ilk yardım teknikleri’, ‘Hayvan ısırmalarında ilk yardım teknikleri’, ‘Göz, kulak ve buruna yabancı cisim kaçması durumunda ilk yardım teknikleri’, ‘Boğulmalarda ilk yardım teknikleri’ ve ‘Hasta, yaralı taşıma teknikleri’ konularında bilgiler verildi.

BİLGİLİ OLARAK İLK YARDIM UYGULAMASI ÇOK ÖNEMLİDİR

Tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen personele ilk yardım eğitimlerinin verilmesi gerektiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk yardım eğitimi Belediyemiz Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi. İlk yardım konusundaki hassasiyetin, toplumun tüm katmanlarına yayılmasını önemsiyoruz. Toplumun bu konuda bilgili olarak ilk yardım uygulaması çok önemlidir” ifadelerini kullandı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.