Beyninden yumurta büyüklüğünde tümör çıkarıldı

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne sol kol ve bacağında uyuşma, hissizlik ve cansızlık şikayetleriyle başvuran hastanın çekilen MR’ında, beynin ortasında yumurta büyüklüğünde bir tümör izlendi. 5 saat süren bir operasyonla beynindeki tümörden kurtulan Osman Topuz isimli hasta şikayetleri son bulmuş bir şekilde hastaneden taburcu edildi.

Beyninden yumurta büyüklüğünde tümör çıkarıldı
16 Ekim 2017 Pazartesi 12:19

6x5 CM BÜYÜKLÜĞÜNDE
Operasyonla ilgili bilgilendirmede bulunan Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Miktat Kaya, “46 yaşındaki erkek hasta Osman Topuz sol kolunda ve sol bacağında uyuşma, hissizlik, cansızlık şikayetleri ile hastanemize başvurdu. Çekilen Beyin MR'ında beynin ortasında 6x5cm büyüklüğünde tümör izlendi. Tümör yumurta büyüklüğünde ve beynin etkili bir bölgesinde bulunmaktaydı.
YOĞUN BAKIMA İHTİYAÇ DUYULMADI
Yaklaşık 5 saat süren ameliyatla hastanın beynindeki tümör çıkartıldı. Başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakım ihtiyacı duyulmadı ve hasta servise alındı.
ŞİKAYETLERİ TAMAMEN GEÇTİ
Hastamız ameliyattan önceki sol kol ve bacaktaki şikayetlerin tamamen geçtiğini dile getirdi. Ertesi gün yürümeye başladı. Hastamızı 5 gün misafir ettikten sonra sağlıklı bir şekilde taburcu ettik.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.