Çerkezköy Devlet Hastanesi yeni Başhekimini bekliyor

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzman Op. Dr. Ömer Kays Ünal, Çorlu Devlet Hastanesi’ne tayin oldu. Op. Dr. Ünal’ın tayininin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Atiye Meltem Aksoy vekalet ederken; yeni başhekimin bu hafta içerisinde atanması bekleniyor.

Çerkezköy Devlet Hastanesi yeni Başhekimini bekliyor
22 Ocak 2018 Pazartesi 14:07

OP. DR. ÖMER KAYS ÜNAL’IN ORTOPEDİST OLARAK TAYİNİ ÇIKTI
Yaklaşık 7 ay önce Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Ortopedi ve Travmatoloji Uzman Op. Dr. Ömer Kays Ünal’ın Çorlu Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak değil de ortopedist olarak giden Op. Dr. Ünal, Çorlu Devlet Hastanesi’nde hasta kabule başladı.
UZM. Dr. ATİYE MELTEM AKSOY VEKİLLİK EDİYOR
Ortopedi ve Travmatoloji Uzman Op. Dr. Ömer Kays Ünal’ın tayinin ardından boşalan Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimliğine Uzm. Dr. Atiye Meltem Aksoy vekalet ediyor.
YENİ ATAMANIN BU HAFTA YAPILMASI BEKLENİYOR
Edinilen bilgilere göre, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne yapılacak olan Başhekim ataması, bu hafta içerisinde gerçekleşecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.