Engelli aileleri bilgilendirildi

Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Ceren Sayın, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ve aileleri ile düzenlenen programda bir araya geldi.

Engelli aileleri bilgilendirildi
23 Ekim 2017 Pazartesi 09:39

BİLGİLER VERDİLDİ
Programda dernek üyelerinin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra ailelerin bu süreçte karşılaştığı güçlükler toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olmak adına neler yapabilecekleri ve psiko-sosyal sorunlara müdahale yöntemleri konusunda Psikolog Ceren Sayın tarafından ailelere bilgiler verildi.
MEMNUNİYETLE KARŞILANDI
Ailenin çocuğunun engelini kabul etme ve olumlu tutum geliştirilmesi ailenin sosyal yaşama uyum sürecinde yaşadığı duygusal sorunların çözümlemesi üzerine değerlendirmelerinde ayrıca yapıldığı program engelli aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Soru cevap şeklinde son bulunan programda aileler karşılaştıkları sorunlarla baş etme yöntemleri konusunda bilgilendirildi.
HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Başkan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “Engelli kardeşlerimiz ile her zaman birlikte olmaya çalışıyoruz. Belediyemizde kısa bir süre önce göreve başlayan Psikologumuz Ceren Sayın da engellilerimizi ve ailelerini daha yakından takip ederek belirli aralıklara onlarla birlikte olmaya devam edecek. Engellilerimizin sosyal hayata katılımını ve kendilerine engelsiz bir hayat sağlama noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah, engelli kardeşlerimizin en mutlu şekilde hayatlarını sürdürmek istiyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak engellilerimizin her zaman yanındayız.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.