Gurbetçi hasta İrmet’te tedavi oldu

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne Sağlık Turizmi ile İngiltere’nin Londra şehrinden gelen Münevver Kalkan (53), obezite cerrahisi ile eski sağlığına kavuştu

Gurbetçi hasta İrmet’te tedavi oldu
23 Şubat 2016 Salı 15:51

LONDRA’DA YAŞIYOR

İngiltere’nin Londra şehrinde hemşirelik yapan ve aslen Türk olan Münevver Kalkan, Sağlık Turizmi ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne gelerek Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler tarafından tedavi edildi. Obezite Cerrahisi ile tedaviye alınan hastaYA tüp mide operasyonu uygulandı.

TÜP MİDE OPERASYONU GEÇİRDİ

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler, ameliyat hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, “Londra’da hemşire olarak görev yapan hastamız 53 yaşında ve 172 kilogram ağırlığındaydı. Uzun süre diyet yaparak kilo veremeyince Sağlık Turizmi vasıtasıyla hastanemizi bulmuş. Yaklaşık 2 saat süren başarılı bir tüp mide operasyonunun ardından hastamız sağlığına kavuştu. Ameliyatının 3. gününde yemek yemeye başlayan hastamızı bugün hastanemizden taburcu edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ameliyatın ardından kendini çok iyi hissettiğini ifade eden Münevver Kesler, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Kesler başta olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.